Prima ervaring

Ik word altijd goed geholpen

Goede, betrouwbare garage

Ik en mijn partner zijn al een paar jaar klant bij Cito met meerdere auto's. Ze zijn altijd behulpzaam, professioneel en denken goed met ons mee. Zeker een garage die het onderhoud van je auto ontlast en proactief meedenkt in praktisch alles wat ermee te maken heeft.

Zoals altijd prima.

Vriendelijke en persoonlijke benadering. Uitstekende snelle service. Kom bij Cito sinds 1998 voor zowel servicebeurten van de auto als aanschaf van een nieuwe auto. Kortom ben heel tevreden. Ton

Zorgzaam, betrouwbaar en efficiënt, maar zorgzaam voorop.

Heel prettig en altijd bereid om mee te denken. Mijn rijplezier staat voorop

Top geregeld

Meedenken, luisteren,oplossen.

Voortreffelijke klantvriendelijkheid. Echt waar!!

Geen commerciële schijnvriendelijkheid, maar wel persoonlijke bejegening. Als je een flink poosje de zaak niet heb bezocht en je komt onaangekondigd binnen, groet men je met je naam. Dat is knap.

Geweldige service en uiteate kundig en serieus.

Prima zaak

Service zeer goed , beloven wat zij zeggen Onderhandelingen met verkoop ook zeer aangenaam. Zit er allemaal verzorgd uit. De zaak zou ik iedereen aanbevelen.

Prima zoals gewoonlijk

Niets op aan te merken. Fijne garage die vooral met je meedenkt.

Geweldige service, kennis van zaken, betrokken bij de klant en... vakmanschap.met goed vakmanschap.

Zie hiervoor.

Vertrouwd, degelijk en geen poeha.

De eerste beurt van de nieuwe auto. Je spreekt een tijd af ,wordt ontvangen door de “familie “, krijgt koffie en het AD en na een tijdje brengt de monteur de sleutels met de opmerking, dat er geen bijzonderheden geconstateerd zijn. Je had niet anders verwacht.

Uitstekend geholpen

Weer snel en adequaat geholpen met de bandenwissel.

Beste garage.Deskundig personeel en heel aardig en voorkomend.

Wij zijn al vele jaren blije Subaru rijders. Fijne auto, jarenlang met veel plezier in een Forester gereden. Nu sinds 1,5 jaar in een XV. Ook een hele fijne auto waar wij met veel genoegen kilometers maken.

Geweldig!!!!!

Wij worden altijd snel, vakkundig, vriendelijk en gastvrij (zoals koffie) geholpen!!

Ouderwetse service!

Wederom prettig geholpen bij de aanschaf van een auto, vriendelijk en ongedwongen. Ouderwetse service met persoonlijke aandacht voor de klant, aanrader!

Heel goed

De rekening kwam op mijn spam snap er niets van, deSMS live time kwam wel op mijn gewonen e-mail.

Goed en heel vriendelijk

Goed bedrijf, klant gericht, vriendelijke medewerkers en prima service

Great service

Bij CITO ben ik gegarandeerd voortreffelijke service.

Prima en eerlijke onderhoud.

Ook vriendelijke personeel en monteurs.

heel erg goed

Kom hier al zolang toen ze zelf nog in de Sonoystraat zaten. Altijd houden ze zich aan hun afspraken. Bererkenen je nooit te veel. Erg service gericht. Kom hier al jaren hoop dit nog lang vol te houden.

Goed en terzake

Prettig terzake en onderhoudend

gewoon goed

Je wordt er geholpen door mensen met verstand van zaken en zoeken altijd naar oplossing en staan altijd voor je klaar.

Heelijk en vriendelijk bedrijf

Met 30 jaar ervaring met garage Cito mag ik van enige ervaring spreken. Nog nooit enige onenigheid gehad of verschil van inzicht. Altijd een perfectie behandeling.

fijne garage en vriendelijk personeel

Vanwege aanschaf van een nieuwe auto bij Cito terecht gekomen. Fijn geholpen en ruime sortering aan auto`s. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker aan te raden.

SUPER

Het team van Cito in het algemeen en Robert de Reus in het bijzonder weten wat het woord "klantvriendelijkheid" mag inhouden. Vanaf het eerste moment dat we binnen kwamen en in een korte tijd 3 auto's mochten aanschaffen voelen we ons thuis bij Cito. Service, oplossinggerichtheid en dus klantvriendelijkheid overstijgt hiermee de keuze voor een merk! Voor een ieder die nadenkt over de aanschaf van een auto (nieuw of gebruikt) raden we aan zeker bij Cito binnen te stappen en onze ervaring te ervaren.

Klaverbaan 62

2908 KD Capelle a/d ijssel