Geweldige service.

Ze staan altijd voor je klaar. Niet alleen maar met koffie, maar veel belangrijker, met een uitstekende service.

Geweldig autobedrijf!

Altijd bereikbaar en vriendelijke en deskundige medewerkers. Geweldige service! Nette prijzen. Betrouwbaar no nonsense bedrijf. Zo zouden er meer van moeten zijn!

Alle werknemers denken met je mee, als je met een probleem zit. Ook al zit je in het buitenland.

Top bedrijf waar meedenken nog normaal is

Nog nooit in de steek gelaten alles is mogelijk in overleg

Was heel goed,

Goed en snel geholpen.

Simply the best

Cito is inmiddels ruim 12 jaar mijn garage waar mijn auto elke keer prima wordt nagekeken en deskundig wordt onderhouden. Wat ik ook belangrijk en prettig vind is dat er altijd meegedacht word over de beste oplossing qua reparatie. Wachten tot de auto klaar is doe ik aan de leestafel met een kopje koffie..perfect!

Super goed bedrijf

Prettige eerlijke mensen

Goed bedrijf goede service en denken met je mee

Ik kom er nu al zo een jaar of vijf en met verschillende auto's reparaties laten uitvoeren. Het betreffen brommobiellen en die hebben helaas vaker mankementen als een normale auto of je moet een gloed nieuwe hebben dan misschien niet. Ook als je ergens met pech staat wordt je auto binnen een paar dagen of de zelfde dag netjes opgehaald. Ook als je een vraag hebt staan ze voor je klaar en zijn altijd bereid om even te kijken of er mankementen zijn als je een raar onderbuik gevoel hebt dat er iets niet klopt. Ik zal niet gauw meer ergens anders heen gaan als er iets mis is met de auto. Chapeau ga zo door!!!

Uitstekende service altijd!

Zeer klantvriendelijk en meedenkend

Mooi dat dit bedrijf naast Subaru en Suzuki dealer ook een universele garage is voor alle merken. Ook bij een oudere auto word er gekeken of met gebruikte onderdelen deze weer door de APK kan. Op vragen krijg je snel antwoord, ook als deze per e-mail gesteld worden.

Al jaren klant en dat zegt genoeg.

Zoals ik al hierboven vermeld.

Eerlijk,competent,vriendelijk,behulpzaam

Fantastisch

Wordt snel geholpen Goede service.

Uitstekende service

Ik ervaar dit bedrijf als uiterst klantgedreven. Het is betrouwbaar en biedt een uitstekende service die past bij Subaru.

Altijd topservice

Cito denkt altijd mee net de klant. Perfecte garage!

Vriendelijk, meedenkend, goede service

Vriendelijk personeel, denken mee over kostenbesparing en houden zich altijd aan de afspraak.

Ze zijn helemaal prima

Nogmaals ze zijn helemaal prima

Gebruik gemaakt van de haal en brengservice. Ondertussen werd de onderhoudsbeurt prima uitgevierd.

Goede, snelle en zeer vriendelijke service!

We hebben wat er jaren geleden een Subaru Impreza WRX gekocht en in onderhoud gehad en weer ingeruild na een jaar of twee. Daarna vreemdgegaan met een VW T4 campertje. Vier jaar geleden een Subaru Forester automaat gekocht en in onderhoud. Daarbij nog een Fiat Punto automaat in onderhoud gehad . Deze een paar weken geleden ingeruild op een occasion Suzuki SX4. Kortom, alles prima daar!!

Prima snelle service en denken goed mee met de klant

Erg vriendelijk contact, denken goed mee met de wensen van de klant en geven uitstekende service voor controle, onderhoud en aanpassingen van de Subaru. Vertrouwd gevoel en zeker aan te raden om zaken mee te doen.

Klant vriendelijk en goede service

Ik ben blij dat we weer een goede Suzuki dealer hebben Wij al lang zaken doen met Nico We houden niet van die grote zaken (onpersoonlijk)

vriendelijk, betrouwbaar, betaalbaar.

Drie jaar geleden CITO gevonden. Sindsdien uitstekende service ontvangen voor mijn Subaru Outback. Mijn volgende auto koop ik zeker bij CITO.

Ouderwets klantvriendelijheid

Het kan dus nog wel klantvriendelijkheid en vertrouwen zoals het hoort,top familiebedrijf

prettig contact met goede service

Zie boven

Ook nu ik geen nieuwe Subaru meer kan kopen , voel ik me nog altijd welkom

Klaverbaan 62

2908 KD Capelle a/d ijssel