Een bedrijf waar een klant als KLANT gezien wordt.

Na de 'overname' van het SUZUKI dealerschap ben ik een aantal keer in de showroom op bezoek geweest en dit simpel weg zo mogen ervaren. Niet te formeel in benadering door de receptie en of de verkoop medewerkers maar steeds op een plezierige manier in de benadering en waar van toepassing idem bij het zakelijke contact.

Fijn en behulpzaam geholpen.

Ga zo door.

klant staat op 1 bij de garage gedrijf

is zeer en zeer goed , goede service , zeer goede monteurs die borg staan voor je veiligheid

Professionele en vriendelijke medewerkers

Het voelt als familie. Ze nemen de tijd voor je. Altijd even vriendelijk. Én niet te vergeten, zeer bekwame medewerkers.

Netjes en vriendelijk

Wij zijn netjes vriendelijk behandeld alleen zakelijk mag het wat nauwkeuriger.

Geweldige service

Zeer klant vriendelijk, zeker een aanrader, verstand vam zaken !!

Betrouwbaar

Ik ben al jaren klant naar volle tevredenheid.

Prima en uitstekend.

Wat moet er verbeterd worden als het al goed is.

Pareltje

Ik woon in Amstelveen en reis naar Capelle a/d IJssel voor de garage. Toch niet om de hoek. Waar vind je nog een garage dat nog echt repareert wat niet onnodig duur hoeft te worden vervangen. Een eerlijk ouderwets familiebedrijf met vakmanschap en faire prijzen en super aardige mensen. Maar vaak ziet de garage mij niet want Subaru is een ijzersterk en betrouwbaar merk waar weinig aan te repareren valt. 4-wiel aandrijving icm winterbanden zijn bij spekgladde wegen een bonus.

Geweldige auto en betrouwbaar.

Jarenlang in een Forester gereden en dit was mijn maatje. Kon er mee lezen en schrijven. Paste als een handschoen. Nu sinds een aantal jaren een S 5 Was wel even wennen maar nu gewend en ook een hele fijne auto. Ook erg blij met de garage van Cito in Capelle aan den Ijssel. Vakkundig personeel en erg aardige medewerkers. Hier voel je je welkom, net familie.

Staan klaar Luisteren Fijne ontvangst

Goed bedrijf met goede auto’s!

Vertrouwd!

vriendelijk, klantgericht en efficient

de term "verplicht"" is onwellevend.

Ben eenmaal bij Cito voor een beurt geweest en dat is mij prima bevallen,vriendelijk en meedenkenden medewerkers.

Eerlijk en vriendelijk familiebedrijf

Al jaren klant en ik wordt hier altijd goed geholpen. Echt een familie bedrijf.

Een bedrijf waar je als klant echt iets aan hebt!

Ben hier al jaren klant tot mijn grote tevredenheid. Er werken hier vriendelijke en deskundige mensen, die heel goed in hun werk zijn. De prijsstelingen van onderhoudswerkzaamheden en eventuele reparaties zijn heel schappelijk, dus wat kun je als klant nog meer wensen?

Mijn ervaring met Cito is zeer positief

Bij aankoop van Auto uitgebreid voorgelicht

Prima Subaru service

Ik ben nieuwe klant ivm sluiten Subaru Aalsmeer. ben er net een keer geweest dus dacht, niet meteen 5 sterren, maar begin met 4. Goede eerst indruk. Handelen zaken degelijk af. Wel Subaru 6 sterren dealer waardig.

Kundige en aardige mensen. Altijd goede ontvangst met koffie.

Vriendelijk, klantvriendelijk en professioneel

Zeer positief. Zoekt altijd mee naar een oplossing die het beste is voor de klant

Altijd prettige en goede service

Ik word altijd vlot en goed geholpen. Prettige sfeer en persoonlijke aandacht.

Zeer klantvriendelijk en betrokken

Heerlijk ouderwets familie bedrijf met zeer persoonlijke benadering

Kundig en klantvriendelijk dus gewoon klasse!

Dus klasse….

Service is uitstekend. Nagenoeg geen wachttijd. Snelle afhandeling van zaken.

Service is uitstekend. Het is makkelijk om een afspraak te maken. Er kan altijd op worden gewacht. Er is indien noodzakelijk vervangend vervoer aanwezig. Personeel is vriendelijk en professioneel.

Klaverbaan 62

2908 KD Capelle a/d ijssel