Grotere reparatie dan verwacht op zeer korte termijn uitgevoerd.

Tijdens grote beurt werd beschadigde homokineet geconstateerd. Deze werd besteld en binnen enkele dagen vervangen, waarvoor ook vervangend vervoer was geregeld.

Prima service en vriendelijke medewerkers.

Mijn auto was lekker snel klaar en rijdt weer als een zonnetje! De medewerkers zijn erg vriendelijk en binnen is een leuke hoek ingericht waar je op je gemak de krant kunt lezen. Ook krijg je er een lekker kopje koffie aangeboden. Prima sfeer en prima ervaring!

Een geweldige ervaring!

Een keurig bedrijf Vriendelijk personeel. Lekkere koffie. Altijd in voor een praatje En verder een ........prima service!

Even wat meningsverschil gehad

Bleek even dat een van de medewerksters niet helemaal goed gekeken Had wat voor mogenlijk heden had om mijn wagen op te halen Maar nadat wij even contact hadden gehad is alles weer snel en goed geregeld Dus goed en bedankt weer

Goed geholpen.

Heel goede service. En vriendelijk personeel.

Vriendelijk, snel, accuraat, zoals t hoort!

Nog nooit een mindere ervaring gehad! Als voormalig ondernemer kan ik genieten van zulke bedrijven. We moeten ze koesteren!!

CITO is SUPER!

Altijd snelle en accurate service, met volop transparantie over de kosten en de uitgevoerde werkzaamheden.

super customer service

I have had dealing with Cito Automobiel for years and would not go anywhere else. Friendly and efficient customer service.

Service te over!

Super vriendelijk en behulpzaam en deskundig Omdat ik zo dom was om thuis iets te vergeten kreeg ik zelfs een auto te leen om mijn misser te corrigeren

Fantastische service, deskundig personeel.

Altijd vriendelijk, ook aan de balie, denken met je mee en zijn erg behulpzaam. Daarnaast erg goed in het onderhoud van de auto. Prima dus !

We kunnen altijd direct geholpen worden.

Alles netjes en goed verzorgd

Kosten worden eerst besproken voordat werkzaamheden worden uitgevoerd.

Geweldige service!

Probleem wordt direkt opgenomen en snel opgelost!

CITO is 'no nonsence' adres waar ik met vertrouwen mijn auto aan toevertrouw. vertrouwd adres.

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk als altijd auto weer nagekeken en snel klaar.

Zorgeloos onderhoud en reparatie

Zeer goeie ervaring met Cito Automotive sinds een aantal jaar. Kijken naar wat echt noodzakelijk is en bij noodreparaties wordt snel meegedacht.

Uitstekende Service

Zie Boven

Vakbekwaam met een persoonlijke benadering, de auto in goede handen.

Ook de al wat oudere Subaru is thuis bij Cito. Vlotte en goede service, ze zijn er voor de auto en de eigenaar.

het klinkt misschien eentonig maar het gaat in al die jaren dat ik bij cito kom altijd goed.

zie bovenstaand bericht

Zeer klantvriendelijk met snelle service

Super bedrijf en zeer meedenkend in oplossing Slotbout kwijt en binnen een dag geregeld. Moet t maar even tussendoor willen doen zo net voor de carnaval. Mannen jullie zijn toppers Kei bedankt lukas Vervoort auto’s

Dit is een uiterst behulpzame betrouwbare integere garage

Al jaren lang is mijn auto (van een ander merk dan de garage verkoopt) bij Cito in onderhoud. Nooit wordt er iets in rekening gebracht dat vragen oproept. Altijd helpen ze je even als er een lampje of zo kapot is. Altijd wordt vanuit mijn perspectief meegedacht bij bijzonderheden. Nu is mijn auto op z’n eind, na 18 jaar en meer dan 200.000 kilometers. Toch nog voor een APK keuring, met weinig verwachting. Plus een kleine beurt als hij er door heen komt. Wat zou makkelijker zijn dan te zeggen dat er wel nog dit of dat vervangen moet worden.. Maar niks. Een lampje dat vervangen moet worden. Toch weer goedgekeurd. Echt een uitzonderlijke garage.

Geweldig bedrijf met vriendelijke mensen.

De mensen van Cito autobedrij staan altijd klaar om de klant te helpen. Een echt no-nonsense bedrijf, zo zie je er nog maar weinig.

Netjes geholpen auto keurig behandeld

Netjes geholpen auto weer goed van zijn beurt terug. Prijzen zijn wel bizar hoog.

CITO Automobiel B.V. is een bedrijf met een GOUDEN randje!!

Mijn ervaringen zijn uitsluitend positief, nooit eerder kocht ik ergens een auto waar ik zo'n enorm plezier van heb. De benadering van het bedrijf naar de klant is fantastisch!!

Ik heb nu meer dan 10 jaar Cito gehad als "mijn garage" ondanks dat ik 85km heen en terrug moet rijden en dat wil wat zeggen . Altijd perfect geholpen, vriendelijke bediening en betrouwbaar! Echt mijn garage. TOP

Klaverbaan 62

2908 KD Capelle a/d ijssel