Goede service, vriendelijke mensen

Goede service, vriendelijke mensen

Super service

De mensen die er werken zijn niet alleen deskundig, maar ook altijd even vriendelijk en behulpzaam.

De gebruikelijke goede service

Aardig en kundig

Prima, deskundig, vriendelijk, gezellige wachtruimte.

Niet 2 x hetzelfde vragen

Altijd goede ervaringen

Dit is de 3e jaar dat ik mijn auto breng naar dit bedrijf en altijd goede ervaringen gehad. Vriendelijk personeel en na mijn apk en beurt is er nooit wat mis met mijn auto.

Altijd vriendelijk en vragen worden altijd beantwoord en ook meid je koffie of thee. Toppie

Dit is een heel fijne garage. Wij komen speciaal uit Haarlem voor onderhoud aan onze auto.

uitstekend

Deskundig, behulpzaam, meedenkend, vriendelijk

Uitstekende snelle beurt met apk.

Daarbij komt dat we de auto tweedehands kochten vier jaar geleden en dat we nog nooit een probleem of reparatie hebben gehad. De Suzuki S Cross is uit 2017.

Prima zaak

Prima zaak netjes en goed geholpen

een top service zowel de recepcie als de werkplaats

wij hebben 2 niet zulke jonge suzuki's maar als ze dan weer bij cito gewest zijn kunnen we er weer een jaar tegenaan ook met vragenbuiten de auto's denk men met je mee en komt met een oplossing

De eerste beurt is een feit☺️

Netjes geholpen, alles naar tevredenheid uitgevoerd, goede informatie verkregen op mijn vragen. Kon wachten op de uitvoering van de beurt, en alles geregeld binnen afgesproken tijd, zeer tevreden.

Vakmanschap ten top!

Keer op keer ervaar ik dat CiTO vakkundig te werk gaat. Er is specifieke aandacht voor benodigd onderhoud en er wordt met de klant overlegd indien dat nodig is. Met CiTO kan mijn auto nog heel lang meegaan!

Familiebedrijf met oprechte interesse in klanten, én hun portomonnee

Met plezier breng ik al jaren mijn Subaru voor onderhoud bij Cito. Ze kennen de auto, ze kennen mij, ze hebben oog voor hun klanten en maken samen met je bewuste keuzes in het belang van de auto, en jouw portomonnee. Waar vind je dat nog?!

Alles verloopt altijd volgens afspraak goed.

Het is erg fijn, dat ik de Subaru in Oud-Beijerland kan afgeven en even een auto van de dealer mee krijg. Voorts waardeer ik zeer dat een extra vraag vlak voor de afspraak, wielen wisselen, altijd mogelijk is.

Als altijd technisch perfect en super vriendelijk geholpen bij Cito!

Kom al vele jaren bij Cito, beurten worden altijd weer subliem en met veel zorg uitgevoerd. Met de klant meedenkend, oog voor detail, behulpzaam, vriendelijk en uitstekende technische verzorging. Van harte aanbevolen!

Direct en goed geholpen.

Na een lege accu de ANWB gebeld voor hulp. De ANWB monteur constateerde gelijk een zwakke accu. Advies was bij de dealer laten doormeten. Bij CITO direct geholpen en het advies, nieuwe accu is nodig. Gelijk met toestemming geplaatst en dan weer goed onderweg.

Wederom helemaal top.

Uitermate klantvriendelijk en servicegericht. Eerlijke prijzen.

vriendelijk ontvangst en gezellige omgeving.

prima bedrijf vriendelijk en deskundig personeel en onder het genot van een bakje koffie geen straf om te wachten

Heerlijk

Altijd even tijd voor mij als klant. Altijd aardig en goede monteurs

Goede service Goed meedenken Goed persoonlijk contact

Goede service en fine mensen

Als wat ik wilde is primagedaan

Gezellig personeel altijd vriendelijk

Ze komen gemaakte afspraken na . Bellen netjes advies door en de kosten . En ze zijn heel vriendelijk..

Er wordt goed geluisterd naar eventuele problemen met de auto.

Goede ervaring

Geweldige service