Mijn droomauto gekocht bij cito

Onlangs een prachtige Suzuki Swift Sport hybrid model begin dit jaar gekocht bij cito. Na best wat autodealers bezocht te hebben beviel cito mij het meest. Ben uitstekend geholpen door de aardige eigenaar en andere medewerkers van het bedrijf. Cito was voor mij geen onbekende dealer, kwam er best vaak met m’n vorige swift om het één en ander aan te passen en toen ik opzocht was naar het sport model en deze te koop zag staan bij cito in de juiste kleur heb ik hem direct gekocht

Fantastisch

Altijd zeer goed geholpen met een persoonlijke benadering. Jammer dat ik vanwege een verhuizing naar Drenthe afscheid van jullie moet nemen.

Als gewoonlijk gewoon weer super!

We komen al vele jaren bij deze garage. Altijd een eerlijk advies en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Wanneer auto voor een beurt gaat wordt er gekeken wat er echt nodig is voor de beurt. Mocht er iets van afwijken wordt je voortijdig netjes gebeld. Als je wil wachten een prettige hoekje waar je kan zitten. Ga je toch weg? Krijg je netjes een telefoon als de auto klaar is. Wordt altijd vriendelijk begroet en behandeld

Goed geholpen, geen fratsen

Vriendelijk personeel, geen overbodige reparaties, denken mee.

Super geregeld en gedaan

Je auto ophalen na een APK en servicebeurt en hem dan schoon gezogen terugkrijgen. Hoe fijn is dat! En zo snel dat we op de middag de auto nog konden gebruiken! Super.

Goede service en kwaliteit

Al 30 jaar ben ik klant en de medewerkers en medewerksters stellen de klant centraal geven goede en betrouwbare informatie

Hartelijk

Er is altijd tijd voor een gesprekje over de conditie van de 10 jaar oude Subaru XV

Super vriendelijk duidelijk en correct

Ik word altijd goed en beleefd geholpen en miin auto wordt goed verzorgd. De leenfiets staat netjes voor me klaar, de deur wordt voor me opengehouden.. fijne mensen, ik kom er graag.

Klantvriendelijkheid heeft hoge aandacht

Cito denkt voor en met mij mee

Altijd keurig geholpen en kan meestal wachten top bedrijf

Betrouwbaar bedrijf met goede service.

Lekkere koffie.

Perfecte service

Super goed geholpen .

De mensen die daar werken zijn altijd vriendelijk en zeer behulpzaam .

Prettig en goed geholpen - al jaren echt een tevreden klant

Ik ben al jaren klant - eerst mijn mini en nu met de suzuki. Cito heeft altijd adequaat de diagnose gesteld ( ook bij de mini) en het euvel verholpen. Ik zou ze zeker aanbevelen.

Geen bijzonderheden te melden

Geweldige goede service

Na gebeld te hebben over een probleem met mijn accu kon ik direct terecht en binnen een paar uur was de auto alweer gerepareerd! Echt top!

Uitstekende service en vriendelijke mensen!

Eindelijk een garage waar ik met vertrouwen mijn Subaru Outback 3.6 voor onderhoud naar toe kan brengen. Goede service denken mee en prijs/kwaliteit zoals het hoort!

Top service en kwaliteit

Altijd goede service en goede prijs/kwaliteit verhouding. Denken mee

Zijn betrouwbaar en redelijk geprijsd

Snelle goede service

Met zachte band naar garage, en daar snel en vriendelijk geholpen.

Zeer goede en professionele service.

Efficiënt en uitstekend werk tijdens de auto-onderhoudsbeurt. Zeer vriendelijke en professionele medewerkers.

Zeer goed en confortabel geholpen

GOED GELUISTERD NAAR DE KLACHT. DAN SNEL PROBLEEM OPGELOST. DEZE SERVICE IS AAN CITO EIGEN.

Service

Als er iets is word ik gelijk geholpen Bijv. met een nieuwe accu

superfijn garagebedrijf

persoonlijk, snel, to the point, eerlijk, betrouwbaar. Leuke hartelijke mensen.

Klaverbaan 62

2908 KD Capelle a/d ijssel