Top service en heel vriendelijk

Altijd gelijk adequaat handelen en reageren

Altijd goede service en klantvriendelijk

Ze denken met je mee, je wordt altijd vriendelijk geholpen en de service is uitstekend. Ze rekenen ook eerlijke prijzen. Wij komen hier alnjaren met volle vertrouwen.

Fantastisch bedrijf waar je heel persoonlijk en eerlijk geholpen wordt!!!

Bij dit bedrijf denken ze met je mee en word je heel persoonlijk en eerlijk geholpen.

Kwaliteit en een klantvriendelijke verademing.

Vriendelijke ontvangst met kopje heerlijke koffie. Vervolgens wordt er veel moeite gedaan om je zo snel mogelijk uit de brand te helpen.

top garage, prettige omgang, goede ervaringen

Ze kennen hun klanten en dat vind ik prettig, doen wat je vraagt of geven goed advies. eigenlijk gewoon dat gene wat je niet meer overal tegenkomt, heb veel vertrouwen in jullie garage en personeel Ik kom uit Schiedam en heb dat stuk rijden graag over om goed geholpen te worden. Ga zo door…

Ik wordt bij Cito al jaren prima geholpen

Bereidwillig in het maken van de afspraken Ook als het gaat om kleinigheden, altijd een luisterend oor Goed en duidelijk oplossingsgericht Prima mensen met veel ervaring en deskundigheid. Ik wordt als klant prima geholpen. Ga zo door! Dank.

fantastische garage

Altijd stipt op tijd, met oog voor de klant. Er wordt goed meegedacht en je voelt je welkom vanaf het moment dat je binnenkomt. De wachtruimte is gezellig, met een gastvrije ontvangst, een kop koffie, gratis wifi, kranten en ander leesmateriaal. Onderhoud en reparaties worden vakkundig uitgevoerd: alles is in één keer goed. Terugkomen omdat iets niet goed is gegaan? Dat is hier nog nooit voorgekomen.

Voelt gewoon goed.

Duidelijk in uitleg , vriendelijk geholpen, en fijn dat we een huurauto hadden, voor een kleine vergoeding. Ik ben heel tevreden hoe het gegaan is.

Geweldig goed

Nico Nederlof zorgt ervoor dat ondanks de grote afstand mijn wagen op tijd zijn grote beurt krijgt door de wagen te halen en weer thuis af te leveren. Geweldige oplossing nu wij in Oud Beijerland geen Suzuki dealer meer hebben.

Als een vorstin behandeld

bij dit bedrijf werken mensen die echt naar je luisteren en samen zoeken naar een oplossing. Ze doen er alles voor om de klant tevreden weg te laten gaan. Wij zijn blij met jullie.

Beter kan niet, de service en klantvriendelijkheid zijn optimaal.

Beter kan niet, de service en klantvriendelijkheid zijn optimaal.

Uitstekende service

Kom er al jaren voor beurten/apk. Betrouwbare garage met uitstekende dienstverlening.

Hele goede service!

Hele goede service!

Weer niets op aan te merken zoals gebruikelijk.

Ik kom hier al jaren en word hier op een nette manier behandeld. Wel merk ik dat het steeds drukker wordt in de werkplaats en dat je zeker voor een APK ruim van te voren een afspraak in moet plannen.

Klantvriendelijk, betrouwbaar en goede service!

Wij komen al 25 jaar bij Cito autobedrijf, ondertussen met het hele gezin en we zijn nog steeds heel tevreden!

Ik ben zeer tevreden over de manier van werken en klantvriendelijkheid van Cito Automobiel B.V.

Goede service en vriendelijk personeel.

Uitstekende service.

Vriendelijk en deskundig,altijd bereid tot hulp,verdienen zeer zeker een pluim.

geweldige service

hebben nu 6 auto's in onderhoud waarvan 1 bijna oldtimer die ook extra aandacht krijgt omdat ook de monteurs dit spec.vinden.Maar ook als er ff iwts tussendoor moet altijd perfekt en snel

Uitstekende service

Uistekende service

Prima service en goede afhandeling van benodige reparatiede

Wij hebben uitstrkende ervaring met de service van Cito

altijd klantgericht

niets is teveel en alles is oké

Altijd vriendelijk te woord aan de telefoon. Open en transparant over reparaties en overleg vooraf.

Super garage

Altijd goede service Altijd een leen auto Bedrijf om trots op te zijn kom er graag

Ik ben er zo blij mee!

Supervriendelijk. Duidelijk. Betrouwbaar. Snel!

Klaverbaan 62

2908 KD Capelle a/d ijssel