goede communicatie, goede aflevering van de auto. kortom een goed en eerlijk bedrijf.
Uitstekende garage qua kwaliteit, mensvriendelijkheid, prijskwaliteit! Aan te bevelen!
Ten gevolge van een technisch probleem een reparatie laten uitvoeren aan mij Skoda Yeti. Ik kon hier snel terecht en werd onmiddellijk geholpen. Top service !
Een gemoedelijk bedrijf. Waarbij je met deskundigheid word geholpen.
Gebruikte auto gekocht. Uitstekende na-service. Duidelijke uitleg over gemaakte service.
Super service en altijd tijd voor een praatje en kopje koffie. Top!
Met name de service en prijs/kwaliteit zijn iets waar ze er bovenuit springen t.o.v. andere garages
Prima service. Er wordt met je meegedacht.
Correcte service
Fijn geholpen vanaf het moment van oriënteren tot het ophalen van de auto! Ondersteuning met zowel de aankoop van de auto als het uitzoeken/voorstellen van verschillende randzaken. Zowel vanuit eigen beweging als op verzoek.
Goede en snelle service. Toegankelijkheid is uitstekend, ook toegang tot de werkplaats om vragen te stellen aan de monteurs.
tijdens de rit naar huis lampje aan van oliepeil, was te laat om er nog langs te gaan (30.000 km tussen 2 beurten is eigenlijk 5000 km te veel). Gebeld en de volgende morgen meteen om 8 uur geholpen. TOP.
Ben zeer tevreden was met vakantie in otterlo pech met de skoda,zeer snel geholpen grote klasse
Wij rijden sinds 8 jaar met veel plezier een Fabia. Hij is inmiddels elf jaar oud en we hopen er nog jaren plezier van te hebben. Hij wordt vakkundig onderhouden door AutoJawes dus dat gaat zeker lukken. En anders kopen we zeker een andere Scoda bij deze fijne garage.
Al bijna 10 jaar klant bij dit bedrijf. Snelle en deskundige hulp en een laagdrempelig karakter straalt het bedrijf uit. Als het nodig is helpen ze je heel snel, bij andere bedrijven heb ik dat wel anders ervaren.
heel goed