Uitstekend met de verleende service!
Een fijn, degelijk en eerlijk bedrijf!
Prima service met goed overleg!
Hartelijk en eerlijk naar de klanten toe.
beurt en schade
Onderhoudsbeurt laten uitvoeren
Super goed
Heel vriendelijk ontvangen, duidelijk uitleg, het is gewoon prettig om daar over een andere auto te praten, heel transparant.
Prettig, servicegericht, persoonlijk bedrijf TOP
Prima bedrijf door kleinschaligheid. Klant is geen kenteken maar een persoon waarvan de auto bekend is :-).
Na het wisselen van mijn banden naar winterbanden was mijn mobiele telefoon niet meer gekoppeld.
perfecte klantvriendelijke behandeling.
Klantvriendelijk en goed advies. Super Service. En een top afgeleverde auto.
Heel goed de service
zeer goed en klantvriendelijk
Excellente service. Goede communicatie. Duidelijke informatie m.b.t. de werkzaamheden. Klantgerichte organisatie. Vriendelijke manager. Een verademing in vergelijking met andere bedrijven. Er bestaan dus nog wel degelijk servicegerichte organisaties in Nederland.