Zeer goede en efficiënte service. Met betrekking tot prijskwaliteit kan ik niet echt een mening geven trouwens het interesseert mij minder als mijn probleem maar opgelost is met kennis en deskundigheid en dat is er altijd bij dit bedrijf.
Flexibel in afspraken. Klant staat voorop. Een garage is niet alleen een verkoop punt. Contact, service en relatie met klant is daar belangrijk. Vriendelijk personeel. Willen altijd even kijken. Kwam voor een apk en beurt met een 900 classic cabrio. Deze mensen weten alles van de Saab. Al met al een prettige ervaring en zeer redelijke tarieven.
Vlot en voortvarend geholpen.
prima snelle service
2e hands gekochte Saab 900 is door goed mee denken op aantal herstel punten naar grote tevredenheid op essentiële puntjes slim aangepakt waardoor het budgettair een enorme meevaller werd en mijn auto prima rijdt. Door sneeuwval werd ik vertraagd en is de zaak 1,5 uur langer open gebleven zodat ik dezelfde dag nog weer in mijn eigen auto naar huis kon nemen.
prima; blijf bij deze garage
Plezierig. Opnieuw klant- en resultaatgericht geholpen.
Hartelijk familiebedrijf waar service in de genen zit.
Ik kom al jaren bij Harteveld. In de loop van die tijd is er een heel goede relatie opgebouwd. Dat heeft geresulteerd in een laagdrempelig contact met de mensen op de garagevloer en de inplanners/magazijnmeesters. Het voordeel hiervan is dat zij weten wat ik heb onderzocht en ik weet dat ik naar hen toe alles kan doorgeven, ook via de mail soms, om op die manier samen tot efficiëntie te komen. Voordeel daarbij is dat de senioren in het personeel van eenzelfde leeftijdsgroep zijn. Een goed voorbeeld van deze samenwerking was het feit dat er voor ongeveer een jaarterug een occasion beschikbaar kwam, waarvan de garagevloer zei: Dit zou de perfecte auto voor Chris zijn. Men seinde dit naar mij in, en men schoot gelijk raak. Helaas konden verkoper en ik niet tot een prijsovereenkomst komen. Het verschil in denken was met die sector van het bedrijf te groot. Mijn vorige SAAB werd door mij , maar ook door de garagegroep, met veel passie zo lang mogelijk in goede conditie gehouden. In die jaren heeft de relatie veel diepgang gekregen. Een garage kost altijd geld. Maar het maakt een verschil of je dat in de sfeer kunt uitgeven, zoals ik hierboven schetste, of dat je in een kil kamertje moet wachten, zonder contact. Bij Harteveld kun je gebruik maken van een werkruimte. Ik kom van ver en neem altijd werk mee. Straks is mijn SAA B \"opgereden\". Wat er daarna komen gaat, is een vraagteken. Maar in elk geval heeft het contact met de mensen van Harteveld het voor mij heel plezierig gemaakt dit merk te kunnen rijden. Chapeau! Groeten, Chris Konings PS Ik lees dat de ondernemer dit krijgt te lezen, maar ik zou het op prijs stellen als de garage en de mensen op kantoor dit ook te lezen kregen
Service is prima! Enigzins aan de dure kant.
Uitstekend en professioneel.
Sinds jaar en dag(1981) alleen maar goede ervaringen met vader en zoon Harteveld.
Uitstekend. Uiterst vriendelijke ontvangst, altijd correct. Gewoon goed geregeld.
Goede service en na de grote beurt en APK is de auto ook nog eens schoongemaakt en gewassen!
Vriendelijk, meedenkend en deskundig. Uitstekende service.
SAAB Harteveld is een bedrijf dat lijkt te zijn opgebouwd uit de vertrouwensband met de klant. Advies was vrijblijvend en de rekening voor de remoliewissel was zelfs iets lager dan verwacht. Dit is nu de 4e positieve ervaring! Fijne mensen, deskundigheid en inlevingsvermogen + nette tarieven. Daar kom je graag terug.
Dit is een warm nest! Warm aanbevolen!
Heel goed!
Nummerplaat van mijn VOLVO C30 was er plotseling afgevallen. Bedrijf heeft de nummerplaat weer bevestigd; (nog?) geen rekening ontvangen. Wachttijd was alleszins redelijk.
Ik ben nog maar kort bij dit bedrijf, maar de eerste indrukken zijn goed. Plezierig in de contacten en omgang, en correct mbt de uitvoering van de werkzaamheden. De deskundigheid kan ik niet beoordelen (moest wel een score geven omdat het een verplicht veld is).
Autobedrijf Harteveld is al zo\'n 25 jaar de vaste dealer en het garagebedrijf van mij en (iets later ook) mijn vrouw. De deskundigheid en service is altijd op een hoog niveau geweest. De huidige locatie en het prachtige gebouw, met de plezierige wachtvoorziening, zijn voor ons een pré. De klantvriendelijkheid is in de loop der jaren steeds maar beter geworden, ondanks de moeilijke tijden voor de branche.
Ik ben uitermate tevreden. De service is zeer vriendelijk. De mogelijkheid om zonder afspraak kleine reparaties te laten uitvoeren, ook op zaterdag, vind ik buitengewoon te waarderen.
Delftsestraatweg 26 C
2641 NB Pijnacker