Wachttijd is alleen te lang. Indruk is dat men deskundig is. Vandaar de 5 voor service
Haal- en brengservice is prima geregeld!
Altijd goed geholpen
De service is uitstekend. De laatste reparatie werd vorige week uitgevoerd. De materiaalkosten vielen laag uit, bovendien werden geen arbeidsuren in rekening gebracht.
Zeer correct, werken netjes alsmede duidelijk. Komen afspraken na en leveren uitstekende nazorg.
Al jaren bijzonder goede ervaringen met dit bedrijf, qua service vriendelijkheid en betrouwbaarheid.
Mijn ervaring met dit bedrijf is ronduit; positief. Klantvriendelijk. Er wordt zelfs gebeld, als onderdeel, dat besteld moet worden, binnen is. Houden zich,(zelfs lager), aan de afgesproken reparatiekosten. Auto is op afgesproken datum gereed en gewassen, na uitgevoerde reparatie. Mvrgr.
Als altijd een goede, vakkundige en snelle service
Harteveld is gastvrij en vakkundig. Transparant in de kosten. Altijd juiste inschatting, reparaties worden in overleg uitgevoerd.
Vriendelijke ontvangst. Goede communicatie over verloop in werkplaats. Eerste indruk (zeer) goed. Over deskundigheid en prijs/kwaliteit heb ik, na een eerste bezoek, nog een oordeel.
Snelle en goede service? Goed overleg over oplossing voor een probleem.
Netje en hartelijk ontvangen en te woord gestaan. Tijdens wachten fijne plek om te zitten en wordt verzorgd met kop koffie. Onderzoek naar defect auto geheel gratis terwijl ze toch lange tijd bezig waren. ik vind een Saab Harteveld een hele prettige dealer.
Ruim 5 jaar een uitstekende ervaring
Afgelopen dinsdag (5/2/\'13) plotseling een lampje aan en geen power. Zonder afspraak langsgegaan. Werd meteen geholpen en een kapot slangetje werd vervangen. Binnen een uur weer fluitend \'on the road\'. Prima service dus!
Beste heer Harteveld, Tot nu toe ben ik heel tevreden over de reparatie. Ik heb ook positieve ervaring met uw bedrijf. Het is niet mijn eerst keer. Mvg, Ali el Boubsi.
Ben al tientallen jaren bij uw bedrijf klant tot alle tevredenheid
Vriendelijke otnvangst, snelle service, gemaakte afspraken worden nagekomen, prima \"wachtkamer\" met goede koffie en lekkere koekjes.
Delftsestraatweg 26 C
2641 NB Pijnacker