Ik ben een zeer tevreden klant.
Altijd klantvriendelijk, topklasse monteurs, ook op zaterdag staat men klaar voor je! Al 10 jaar klant
Eén dag voor mijn vakantie werd mijn SAAB 95 getroffen door een kapotte airco. Het bleek mogelijk nog op korte termijn een afspraak te maken en de airco werd vakkundig gerepareerd. Omdat ik uit Voorburg kom werd ik ook netjes bij het treinstation afgezet. Zeer klantvriendelijk en vakkundig kortom. Jammer dat SAAB niet meer bestaat anders zou ik de moeite van de omweg om bij dit bedrijf klant te worden voor lief nemen.
Persoonlijke en vriendelijke benadering; als klant ben je beslist geen nummer. Deskundig personeel; technische problemen uitgelegd in lekentaal worden serieus genomen en opgelost. De klant is hier echt koning.
Goed.
Prima service, aardige mensen en goed onderhoud.
Vriendelijk en deskundig en goed met service!!
Prettige ontvangst,opgave te verwachten kosten. Negatief: ver van huis, altijd moet een vervangende auto gehuurd worden
Zoals ik van Uw bedrijf gewend ben is de afhandeling van de onderhoudsbeurt naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Op vrijdagmiddag stilgevallen op de snelweg. afgesleept naar Harteveld en gelijk geholpen, ondanks drukte. Prima bedrijf, klantvriendelijk, goede en snelle service
L Harteveld Delfgauw
Goed, vooral de geproeste velgen, heel fijn.
Top bedrijf, altijd zeer klant gericht. De mensen die daar werken super en denken altijd met de klant mee.
Onze ervaring is prima. De afhandeling en behandeling van voor en na de keuring cq reparaties wordt correct uitgevoerd. Er vindt goed overleg plaats over de noodzakelijk te verrichten handelingen. Opmerking over de rekening: Overzicht wordt gegeven van alle gebruikte artikelen bv: een O-ring € 0,95. Echter aan het eind van de rekening staat dan toch nog een bedrag van klein materiaal onderhoud van € 10,21 ex BTW vermeld en dan voor beide auto\'s. Dat heeft ons verbaasd en vinden we niet terecht. Deskundigheid beoordeling hierna kunnen we niet over oordelen zal moeten blijken. Prijs kwaliteit zie opmerking rekening.
Krijg het gevoel dat er naar je geluisterd wordt. Prettige benadering van de klant zonder arrogantie. Gewoon een goed gevoel in tegenstelling tot ervaringen met andere garages in Rotterdam.
Delftsestraatweg 26 C
2641 NB Pijnacker