Zeer goede service voor een goede prijs. Wordt deskundig geholpen.
Uitstekend bedrijf. Kwam er jaren toen ik Saab\'s als leasewagens reed. Tussendoor andere merken gereden, maar uiteindelijk nu alweer 4 jaar Saabrijder. Vanzelfsprekend direct weer in onderhoud bij Harteveld, waar de klant nog altijd koning is, deskundig wordt gewerkt en je veel waar voor je geld ontvangt.
Nog nooit eerder meegemaakt !! optimale service,kwaliteit en klantvriendelijkheid
het bedrijf komt zeer positief bij ons over.
Goede ervaring. Auto was snel klaar. Leuk was het doosje Haagse hopjes.
altijd goed
Zorgvuldig, goede service en kwaliteit. Altijd keurig naar klanten en prijs vooraf besproken.
Goede ervaring en service met een grote S
Ben sinds lange tijd client en ben over het algemeen zeer tevreden
Betrouwbare dealer, met goede service en communicatie.
Al jaren klant, nog steeds zeer tevreden.
SAAB Harteveld staat bij mij bekend als een gedegen, vriendelijke en deskundig onderhoudsbedrijf voor mijn SAAB. Ik ben er enige jaren klant, en tot grote tevredenheid. Is niet persé goedkoop, maar wel goed en deskundig.
Uitstekende persoonlijke benadering, alhoewel gegroeid, toch een goed solide familiebedrijf gebleven.
Afspraak onderhoudsbeurt volgens afspraak \"klaar terwijl u wacht\" uitgevoerd. Auto, ongevraagd, schoner opgeleverd dan bij inlevering. Bedankt.
Met Harteveld als dealer heb ik uitsluitend goede ervaringen. Met Saab nog beter; in 8 jaar en bijna 150.000 km is, geloof ik, het enige gerapareerde onderdeel een badge op de neus. Complimenten. Na de laatste service beurt werd de auto tip top schoon van binnen en van buiten weer afgeleverd. Als met al ben ik een zeer tevreden klant, zowel over de Saab als over Harteveld.
L.S. Ik had ook gevraagd om naar de verlichting van het dashboard te kijken, maar kan niet beoordelen of dit ios gebeurd. Er stonden op de rekening geen lampjes en aan het dashboard kan ik geen verschil zien. De schurende rem is rechtsachter hoor ik niet meer. Daarom misschien het 5je voor deskundigheid?
30.000 km onderhoudsbeurt. Ik kon snel een afspraak maken. ,s middags om drie uur al weer klaar. Auto was gewassen en ook de binnenboel was helemaal schoongemaakt. Een prettige verrassing !!! Mensen aan de balie zijn vriendelijk. Ook prettig als ze je naam kennen. Prima.
Ik kocht mijn Saab eind 2003 en ben sinds dat moment klant bij Harteveld. Mijn Saab is mijn 15e auto en één van de fijnste...... Mijn tevredenheid wordt altijd in belangrijke mate mede bepaald door de dealer in kwestie: Autobedrijf Harteveld
Delftsestraatweg 26 C
2641 NB Pijnacker