was aangenaam verrast, mijn auto stond daar voor een grote beurt en toen ik hem kwam halen, nadat ik de melding had gekregen dat de wagen klaar was, was hij ook nogeens van binnen en van buiten schoongemaakt. nog nooit eerder zoiets meegemaakt
Voor de eerste keer mijn auto hier in onderhoud. Prima service.
vanaf ongeveer 1980 ben ik klant. de medewerkers zijn altijd vriendelijk, behulpzaam en technisch vakkundig. men komt ook zorgvuldig zijn afspraken na. en dit alles bij een prima prijs niveau.
zoals een garage voor de klant moet zijn
prima service en prettig contact
uitstekende indruk op zaterdagmorgen; direkt werd een sleutelprobleem opgelost. Kon met een nieuwe SAAB sleutel weer huiswaarts gaan. Dat heeft mijn verwachtingen overtroffen! Een afspraak werd gemaakt voor wisseling wielen met banden en herstel van de voorstoel! Zeer tevreden!
Wat een service! Auto vanmorgen gebracht met de vraag of het voor 15 uur lukt, krijg ik een belletje dat hij nu al klaar is. 9+ ervaring bij Leo Harteveld
Banden wisselen, APK en remschijven achter vervangen
Harteveld staat voor kwaliteit. Ik kom hier al jaren en ze hebben mij een prima occasion cabriolet geleverd. Bij recent onderhoud was het nodig een aantal duurdere onderdelen te vervangen en er wordt dan ook meegedacht om hier gereviseerde onderdelen in te zetten. Dit was voor het eerst in jaren dat er eigenlijk echt iets vervangen moest worden. Een occasion waar steeds weer wat mis is (zoals in mijn eerdere ervaringen met andere bedrijven) zul je bij Harteveld gelukkig niet aantreffen.
Wij zijn heel tevreden over de service, deskundigheid, en vooral ook de klantvriendelijkheid van dit bedrijf. Uit ervaring weten we dat we altijd qua afspraken en advies op hen kunnen rekenen.
Ervaringen zijn goed. Goede/hoge kwaliteit. Daar betaal je ook naar
Prettig, vriendelijk en professioneel.
Al jarenlang ben ik klant en wordt steeds goed en vriendelijk geholpen.
zoals gewoonlijk top service voor mijn toch al oude Mazda uit 2001, en ook de prijs voor toch een merkendealer valt mee. Overigens zijn ze geen mazda dealer.
Autobedrijf Harteveld denk met de klant mee om zo goede service voor een scherpe prijs te kunnen realiseren. Echt heel tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding.
Goede service verlening door deskundig personeel
Delftsestraatweg 26 C
2641 NB Pijnacker