Wij komen uit zeeuwsvlaanderen nogsteeds bij harteveld onze auto onderhouden daar wij erg tevreden zijn over de deskundigheid. Wij komen er al meer dan 25 jaar. Na onze verhuizing hebben wij met een ander merk auto wel eens een uitstapje naar een andere garage gedaan maar daar twijfelden wij of we onze saab wel aan hen toe konden vertrouwen, dus wij rijden vrolijk heen en weer en krijgen dan keurig een gloednieuwe huur auto mee en kunnen meestal de volgende dag al onze auto weer ophalen. Wij zijn nooit ontevreden geweest over onderhoud en reparatie. Mochten wij in de toekomst een Subaru willen gaan rijden dan zullen wij bij harteveld klant blijven.
Al jaren ben ik een tevreden klant. Ik rij ongeveer 25 jaar Saab en heb het onderhoud altijd bij Harteveld laten uitvoeren. De werkzaamheden zijn altijd correct uitgevoerd. Het is een deskundig en betrouwbare garage en hoop het onderhoud van mij auto door hun nog jaren te laten uitvoeren.
Uitstekend. Zorgvuldig, vriendelijk en vooraf altijd duidelijk over kosten. Leveren zorgvuldig werk!
Prima! Vriendelijk en behulpzaam.
Ik wordt altijd goed en netjes geholpen.
Harteveld bezocht wegens advertentie in concertboekje van Lionsclub Voorburg. Het bedrijf hield zich aan de gemaakte afspraken. De auto was tijdig gereed, zag er goed uit, en reed weer goed
Zeer positief, afspraak is afspraak. Al jaren trouwe klant. Eerst SAAB, nu Volvo
De eerste indruk is uitstekend werd keurig ontvangen en te woord gestaan. Zelfs de auto werd na de servicebeurt gewassen en uitgestofzuigt afgeleverd en de haal en breng service was helemaal TOP
Prima service, kwaliteit en communicatie. Prijzen van onderdelen zijn (zoals overal overigens) wel hoog.
Echt zeer goede service en nog redelijke prijzen ook. Alle reden om hier klant te zijn en te blijven!
Delftsestraatweg 26 C
2641 NB Pijnacker