Deze keer op mijn verzoek een uitgeklede 180.000 beurt met APK keuring voor mijn Saab 9.3 uit 2004. Volgend jaar ga ik op zoek naar een andere auto. Misschien weer een Saab 9.3, maar dan een jonger exemplaar. Gelukkig of uiteraard toch zonder problemen op mijn vakantiebestemming in Oostenrijk aangekomen -:)
Afspraak = afspraak. Op tijd klaar = op tijd klaar. Prima dus!
Jammer dat het bedrijf verhuist is van een hotspot plek naar een old school garagebedrijf. Subaru kan wel wat uitstraling gebruiken en dat was zeker het geval. Dit zegt niets over het bedrijf Harteveld, want dat is net zoals de Subaru\' s zéér solide. Hoewel het wel vervelend is om 2 dagen na een 30.000 km. beurt om kwart voor negen s\'ochtends met een lege accu te komen staan op een bedrijvenpark met nog een drukke dag te gaan. dikke pluim voor de sleepdienst via subaruhulpdienst en dank voor het autobedrijf Harteveld voor het instaan voor de kosten.
Uitstekend, correct en service gericht!
Kwalitatief goed werk. Prettige service.
Ik proef bij Harteveld nog \'liefde\' voor mijn inmiddels 15 jaar oude Saab; goed overleg om een bepaalde reparatie wel/niet uit te voeren.
Goed, vriendelijk en denken mee.
Prettig bedrijf dat je vriendelijk en correct tegemoet treedt. Goede communicatie over het uit te voeren onderhoud.
zeer plezierig bedrijf met deskundige mensen
Uitstekende service, klantvriendelijk, ze kennen hun klanten bij naam.
Prima lui. Deskundig. En echte Saabliefhebbers! :-)
Het onderhoud van mijn auto is naar behoren uit gevoerd na goed overleg met de chef monteur. Tevreden klant.
Prettig en kundig personeel
Delftsestraatweg 26 C