Zeer klantgericht, no nonsense
vriendelijke ontvangst, vriendelijke medewerkers en erg verrassend dat ook de auto schoongemaakt was.
Goed, klantgericht, vertrouwd.
Prima bedrijf. Breng mijn Saab hier al jaren. Steeds overleg wat de beste oplossing is bij reparaties voor een Saab uit 1999. Afspraken worden goed nagekomen en medewerkers zijn betrokken.
Warm en vertrouwd. Servicegericht. Open.
Was de eerste keer omdat mijn vorige dealer failliet ging. Werd netjes gecommuniceerd of de uitlaat mocht worden vervangen. Jammer dat de ruitenwisser vloeistof niet is nageken en werd bijgevuld
Al meer dan 25 jaar alleen maar goede ervaringen
Ze hadden snel in de gaten wat het probleem was, wat bij een andere garage niet lukte. In de reparatie waren ze snel en pragmatisch.
Prettige omgang, duidelijk advies, eerlijke rekening. Auto wordt weer schoon en goed afgeleverd
Ik ben zeer tevreden met de geboden service. Zelfs toen ik recent een probleem kreeg met de voorruit van mijn Saab omdat de glasschade-reparateur ze niet kon bestellen was Harteveld behulpzaam om hen op de goede weg te helpen.
Als altijd HET adres voor deskundig advies en onderhoud aan onze Saab. De mensen die er werken maken het bedrijf tot een warm nest. AANRADER!
PRIMA
Delftsestraatweg 26 C