5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze Saab 900 cabrio uit 1993 is altijd bij Harteveld in onderhoud geweest vanaf de aanschaf in 2004. Sinds onze verhuizing naar Haarlem gaan we echter soms bij de locale saab garage voor het gewone onderhoud. Nu was de Saab echter aan de beurt voor een renovatie, ik wist dat Leo zelf ook zijn Saab 900 cabrio helemaal heeft opgeknapt en daarom aan hem gevraagd om de hele Saab renovatie te coordineren. Wagen heeft nieuw plaatwerk gekregen & is geheel overgespoten, er is een nieuwe kap op gegaan en daarnaast is het gewone onderhoud en de apk gedaan. Bij het ophalen was ook de hele binnenkant gereinigd en het leer gepoetst en stond onze Saab er weer bij als een nieuwe. Klaar voor de volgende 24 jaar dankzij Leo & zijn team van Autobedrijf Harteveld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb mijn Auto in bij jullie gekocht.

Goed en vakkundig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

een vriendelijk ontvangst doen alleen de dingen die afgesproken zijn en overleggen als er iets anders nog moet gebeuren, doen niets zomaar uit zich zelf en de klant komt hierdoor niet voor verrassingen te staan. het enige minpuntje dit keer was dat de wachttijd langer was dan er gezegd werdt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik word altijd goed geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uiterst vriendelijke en competente staf.

Nieuwe client

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je wordt keurig en goed geholpen

• Reden bezoek Andere reden

Deskundig en vertrouwd

Prettig en behulpzaam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Harteveld is een autobedrijf met veel ervaring, oog voor klantvriendelijkheid en redelijke prijzen. Zeker een aanrader.

Goede ervaring

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met het sluiten van Subaru Den Haag ben ik naar Autobedrijf Harteveld gegaan voor een beurt en het vervangen van de distributieriem. De ontvangst en de uitleg van de werkzaamheden en eventuele kosten gaven mij een goed gevoel. Toen ik de auto weer had opgehaald bleef dit goede gevoel. Voor mij is Autobedrijf Harteveld mijn nieuwe dealer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben al 45 jaar uiterst tevreden over dit bedrijf. Mijn 17 jaar oude SAAB 9-3 rijdt daardoor nog steeds als een trein. mvg O. van Pinxteren

4 sterren: goede service, goed behandeld

I.v.m. het failisement van Subaru dealer de Residentie in Den Haag, nu klant bij deze Subaru dealer. De kapotte koppeling van mijn Outback werd snel en vakkundig hersteld. Vriendelijke service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

dat ik er na ruim 35 jaar nog klant ben, beschrijft mijn ervaringen voldoende!

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer positief: vakkundig, klantgericht en meedenkend

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben niet altijd een makkelijke klant en werk in een sector waar service erg hoog staat. Met de laatste ervaring heeft Harteveld alles overtroffen! Onderweg met mijn Saab 9-3 op Donderdagochtend 6:25, een aanrijding met zwervend object op de A13. Er zijn 3 auto`s bij betrokken. Forse schade aan de rechter voorband, velg, bumper, spoiler, bodemplaat, veerlager, etc. Mijn enige optie was langzaam naar Harteveld rijden en hopen dat ik daar zo vroeg terecht kon. Leo was vroeg en ik vroeg of er even naar gekeken worden. Dit was geen probleem! Met de leen auto was ik snel weer op weg. Gelukkig op tijd voor mijn spreekuur. Anne belde dezelfde dag met een realistische analyse en prognose van de kosten. Later hebben wij nog enkele malen contact gehad omdat hij een optie en constructie gevonden had om voor mij de kosten de drukken. Bijzonder fijn meegedacht!! Binnen 1 week kon ik de auto ophalen. Hij ziet er weer als nieuw uit! Schoon van binnen en buiten, nummerplaten vernieuwd, en niets meer zichtbaar van de schade. Harteveld, hartelijk dank voor snelle en adequate service! Groet, Rick Wessling

Prettige ontvangst. Vakmanschap!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig en goed bedrijf. Ik heb een relatief oude auto (10jaar) met een respectabele km stand (240.000). Er wordt altijd goed meegedacht en overlegd over reparaties en onderhoud. Omdat ze mijn automerk goed kennen en er heel nauwkeurig gewerkt wordt ben ik ervan overtuigd dat je veel kwaliteit krijgt voor je geld. Storingen of mechanische mankementen die bij een wat oudere auto horen worden altijd slim verholpen. Op deskundigheid geef ik om deze redenen de hoogste score. Op de overige vlakken ben ik ook zeer tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

We zijn goed behandeld, zeer klantvriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Occasion (Subaru) hier gekocht en hier ook in onderhoud. Vriendelijke, klantgerichte medewerkers en prima service. Auto wordt na onderhoud netjes schoon afgeleverd.

Delftsestraatweg 26 C

2641 NB Pijnacker