VRIENDELIJK/BEHULPZAAM/STAAN ER ALS HET NODIG IS
Ik ben al een aantal jaren klant van Harteveld. Hele prettige, professionele en fijne garagist. Er wordt altijd meegeda
Wij hebben hier een tweeehands auto gekocht. Nette inruilprijs gekregen en was nog ruint om wat te onderhandelen. Alles netjes afgehandeld en correct en snel gereageerd als er vragen waren
Prima. Blijf hier komen.
uiterst correcte behandeling en uitmuntende garage
Prettige kennismaking. Jammer dat er geen haal en breng service is bij grotere onderhoudsbeurten (als je er niet op kunt wachten)
Helemaal prima !!!!
Bij Harteveld word ik erg goed geholpen. Toen ik een ander merk auto dan Saab wilde gaan rijden, koos ik een Subaru om maar klant van Harteveld te kunnen blijven.
prima en gastvrij zoals altijd
Zeer positief! Altijd bereid om mee te denken en oplossingen te verzinnen!
zeer kundig
Aan en verkoop van onze Subara verliep heel prettig. Zeer tevreden over de kennis, zorg en aandacht. Aflevering in alle rust inclucief een prachtig boeket! Dank daarvoor. We zijn hoopvol over een mooie samenwerking in de toekomst. Veel succes, Jos en Marc.
Aardige verkoper en goede service
Zeer vriendelijk, nemen de tijd voor je, geven goede informatie en goed advies. Bij de aankoop van een tweede hands auto hebben ze ons perfect geholpen. Echt een aanrader!
Open met een luisterend oor voor de klant. Alle kennis van het merk Saab en bovendien een hele goede service. Ga nu al 4 jaar op naar volgend jaar.
Het was gewoon weer eens leuk om een auto te kopen! Vriendelijke ontvangt, mooi aanbod aan gebruikte wagens en alle afspraken zonder uitnodiging nagekomen.
Zakelijke ontvangst. Snelle service van beurt. Vond rekening wat hoog. Mis een lijst met gecheckte punten, dus wat moeilijk om de pnderhoudsbeurt goed te kunnen beoordelen, maar tarief zal wel standaard zijn. Receptioniste vriendelijk. Goede koffie. Weet niet of ik bedrijf anbeveel. Is mijn lifetime service verlengd? Weet niet of ik uw bedrijf aanbeveel, moest in uw enquête wel een keuze maken......
Tweemaal bedrijf bezocht voor jaarbeurt Subaru 9-TZX-28 prima behandeling+service plus een APK voor onze Subaru 68-JP-DV ook tevreden over deze beurt. Afspraak ingepland via uw App voor een grote beurt Subaru 68-JP-DV op 18 juli. Echter ik kan de gemaakte afspraak op geen enkele wijze terugvinden via uw App. Dat vind ik jammer.
Prettige, deskundige garage
Fijne, prettige garage!