adequate service, klantgericht, deskundig en voorkomend.
Perfecte service, denken mee, klantgericht, vriendelijk en zeer deskundig.
Wederom een snelle en prima service
klantvriendelijk en professioneel
Zeer klantvriendelijk, goed overleg en advies.
prima behandeling. Goed en snel.
Tot op heden ben ik steeds correct behandeld.
bekend, consequent, helder, deskundig
Zeer goed. Ze verstaan hun vak bij Harteveld en de service vind ik bijzonder goed: bij iedere beurt krijg je je auto volledig schoongemaakt en blinkend terug. Super!
Prima garage voor onderhoud van mijn Saab
Heel tevreden
In September heb ik een gebruikte Ford Mondeo bij Autobedrijf Harteveld aangeschaft. Na het proefrijden konden we snel tot zaken komen waarbij er een faire prijs werd geboden voor mijn inruilauto. Bij de Ford was tevens een Bovag garantie inbegrepen. Het is nu 2 maanden later en ik ben 2 maal terug geweest voor kleine zaken als kapotte lampjes en een storing in de carkit. Heeft me niets gekost, alles viel onder de Bovaggarantie. Kortom ik ben uitermate tevreden over dit autobedrijf, waar een afspraak ook echt een afspraak is. Ze zijn er dus nog. Ik kan Autobedrijf Harteveld dan ook van harte aanbevelen.
Van de service maak ik al jarenlang gebruik. Nog nooit teleurgesteld op punt van betrouwbaarheid en deskundigheid. De vriendelijke behandeling maakt een bezoek compleet.
Al meer dan 10 jaar tevreden klant. Klantvriendelijke receptie. Deskundige mensen in de garage.
goeie service, klantvriendelijk en deskundig
Altijd bereid een goede service te geven
Prima garage met hartelijke, voorkomende mensen
Vriendelijke behandeling en correcte service.
Delftsestraatweg 26 C
2641 NB Pijnacker