Zo als gewoonlijk top

Vriendelijk, vakkundig en efficiënt. No nonsense, oprecht en goede communicatie. Kom er al jaren, zal voorlopig niet veranderen

Ondanks de drukte en magere personeelsbezetting ben ik toch nog snel geholpen.

Prima!

keurig

Persoonlijke behandeling. Helaas dure reparatie (condensor).

Klant is koning bij Harteveld

Jarenlang genoten van een prima service!

Snel, deskundig en accuraat!

zie boven

Uitstekende service voor de vakantie

Mijn tweede hands Saab voor grote vakantiereis meerdere punten laten aanpakken. De auto werd weer als top opgeleverd. Vooral de airco erg prettig voor zo'n lange reis. Volgens prijsopgave vooraf, voor mijn vakantie en rijdt weer als een zonnetje. Langdurig bij Harteveld en dat bevalt mij elke keer weer top! Fijne mensen, fijne service.

Mijn ervaring is ruim voldoende gebleken.

Service goed; zou bij rekening echter uitleg willen hebben.

Goede 1e ervaring

Voor het eerst naar dit bedrijf gegaan voor APK en twijfelachtige werking automatische versnellingsbak van mijn Subaru Forester die mijn vaste garage niet snel kon oplossen. Vooralsnog lijken de klachten opgelost na vervangen versnellingsbak olie en filter, moet nog even de klachten bij wat kouder weer afwachten.

Klantvriendelijk

Het is een deskundig bedrijf

Prima garage

Ik ben nu een paar jaar klant bij autobedrijf Harteveld en alles is naar mijn zin aardige mensen en mijn auto rijd als een zonnetje Wat wil je nog meer..

Goede uitleg en volledig volgens afspraak

Vanwege de vervanging can een distributie riem was een hele dag nodig. Het duurde dus even voordat deze afspraak kon plaatsvinden, maar dit werd keurig uitgelegd. Gisteren morgen de auto gebracht en met de leenfiets naar huis. De revisie is exact volgens afspraak verlopen en het personeel is erg vriendelijk en neemt je goed mee in het proces.

Hele fijne dienstverlening

Altijd betrokken en hele fijne dienstverlening.

Ondanks de drukte bij Harteveld, redelijk snel een afspraak gemaakt.

Ondanks de drukte bij Harteveld, redelijk snel een afspraak gemaakt. Tijdens de reparatie goed op de hoogte gehouden over de mogelijke kosten. Reparatie naar tevredenheid uitgevoerd.

Probleem opgelost maar wel wat laat

Het probleem met mijn leek in eerste instantie niet echt serieus te worden genomen. Het maken van een afspraak duurde ook heel erg lang. Intussen had ik al een aanrijding door het niet goed stationair draaien van de motor. Dus uiteindelijk wel goed opgelost, maar een snellere actie was eigenlijk gewenst.

Het is een erg goede organisatie.

Afspraken die staan worden uitgevoerd. Transparante en heldere afwikkelingen van auto diagnoses. Er wordt tijd genomen om met de klant te bespreken wat er gedaan moet worden aan de auto. Zeer georganiseerd secretariaat heel fijn idee dat mijn vervoer hier in onderhoud is

Fijne service en vakwerk!

Mijn Volvo een beurt laten geven. Goede ervaringen met dit autobedrijf. Klantvriendelijk en uistekende kwaliteit.

uitstekend, zoals ik gewend ben van dit autobedrijf

Alles wat afgesproken was voor APK en onderhoud is vakkundig en binnen de geplande tijd uitgevoerd. Autobedrijf Harteveld is niet voor niets het adres waar ik al jarenlang kom voor het onderhoud aan mijn auto.

een super fijne service en gastvrijheid

altijd goed..

Professioneel Maatwerk

Gebroken voorveer Ondanks alle drukte toch binnen 2 dagen twee nieuwe voorveren voor mijn in Nieuwstraat verkerende Saab Cabrio! Dank aan super 5 sterren topmonteur Marco En natuurlijk de admi en directie Veel dank, respect hoe jullie ondanks deze topdrukte toch klant in nood van dienst zijn!! Al 25 jaar super tevreden, dankzij service Carteam Harteveld!!!

Goede en snelle service

Uitstekende service en prijs

Wederom een onderhoudsbeurt laten uitvoeren aan de auto door Hartveld. De Saab van 18 jaar jong kan er weer een tijd er tegenaan. Goede prijs-kwaliteit verhouding, zeer klantgericht, vriendelijk en kundig. Hier rijdt ik wel vanuit Leiderdorp graag een blokje voor om!

Alles prima in orde

De enige opmerking is dat de onderhouds beurt helaas laat kon worden uitgevoerd

Goede service en prettige mensen. Harteveld heeft al jaren naar volle tevredenheid mijn Saab 900 (1985) in onderhoud.

Snelle service voor een normale prijs

Bij de Ford dealer in Den Haag was ik voorheen veel te duur uit. Nu betaal ik een normale prijs voor een betere service.

Uitstekend contact en uitstekende service, al bijna 50 jaar. Buitengewoon jammer dat SAAB auto's niet meer gemaakt worden.

Delftsestraatweg 26 C

2641 NB Pijnacker