zeer tevreden over de service en de werkzaamheden

zie mijn reactie hierboven

Zeer tevreden.

Zoals de titel zegt

Snelle en vakkundige service

Mijn zomerbanden zijn snel verwisseld voor winterbanden.

Prima dienstverlening over jaren,

Een tevreden klant.

als vanouds.

gewoon goed.

Goed, als vanouds

xxx

goede ontvangst, vakmanschap geleverd

de receptionist hield zich goed aan de corona regels, wist precies wasr ik voor kwam en bood gelijk koffie en een zitplaats aan. De monteur kwam controleren wat ik uitgevoerd wilde hebben en kort daarna was mijn auto klaar om mee weg te rijden. uitstekend service.

Vakkundig en vriendelijk geholpen

Bij de gratis wintercheck had ik ongepland voor de medewerkers nog aanvullende kleinigheden die ik eerder niet had aangemeld. Het bleek geen probleem die ook te verhelpen zonder daarvoor een aparte afspraak re hoeven maken

25 jaar ‘top’ bij Harteveld

Na 3 Lancia’s en 2 Saabs waarvan de laatste al 15 jaar feilloos rijdt weet je wel hoe goed je bij Autobedrijf Harteveld af bent: 100% Jaap senior

Top!!

Goed personeel, en erg vriendelijk.

Wederom tevreden

Ondertussen al meerdere malen bij Harteveld geweest. Zoals altijd netjes en vriendelijk geholpen.

Kundige monteurs.

Nvt

Zolang ik al bij Autobedrijf Harteveld kom ben ik zeer tevreden.

De ontvangst is altijd vriendelijk. De mensen van Harteveld denken altijd mee. Er wordt altijd overleg gepleegd bij een qua kosten ingrijpend onderdeel dat moet worden vervangen.

Prima garage voor Saab

Prettige medewerkers. Er vindt altijd overleg plaats als men mankementen vindt. Mijn Saab uit 1999 wordt hier al vele jaren onderhouden.

Uitstekende behandeling

Altijd goed geholpen. Helaas is het sleutelprobleem nog steeds niet opgelost.

Betrouwbaar en eerlijk

Altijd een fijn contact zowel aan de telefoon en aan de balie. Duidelijk wat je kan verwachten. Altijd een oplossing in elke situatie. Toen ik ivm corona niet mijn auto voor de einddatum apk keuring kom brengen hebben ze mijn auto thuis opgehaald en de volgende dag weer terug gebracht Zo simpel was het opgelost.

Heel professioneel en vriendelijk.

Ik werd vriendelijke ontvangen, heb een uur gewacht in de gezellige koffie hoek. Het duurde iets langer, maar dat werd aangekondigd. Mij werd een keuze voorgelegd ivm de banden, die vervangen moeten worden. Graag kom ik bij ze terug.

prima bedrijf

Uiterst vriendelijk personeel, goede en zorgvuldige service, en geen poeha!

Vriendelijk, stipt

Altijd aardig, geruststellend, volgens afspraak, beetje contact met monteur

Gewoon goed.

Krijg precies wat ik verwacht.

Prima bedrijf

Niets aan toe te voegen.

Als altijd, vlot, ter zake en vriendelijk!

Wat kan ik nog meer zeggen dan de bovenstaande zin!

zoals te doen gebruikelijk bij u, goed en vriendelijk behandeld

zeer snelle goede service

Zeer tevreden over de service van Carteam Harteveld.

Positieve ervaring

Offerte gevraagd om remolie te verversen en de opdracht is keurig uitgevoerd. De kosten waren ook zoals vermeld op de offerte. Ik ben dus tevreden en de kontakten waren prima.

Delftsestraatweg 26 C

2641 NB Pijnacker