service

Extra inzet om auto snel te repareren, Bovendien auto gehaald en weer gebracht, service die gezien privé omstandigheden zeer welkom was. Loyaliteit werkt twee kanten op!

Snelle service, goede oplossingen

Last minute gebeld met Harteveld omdat het motormanagement lampje ging branden. Ik kon, ondanks de volle agenda op de werkplaats, dezelfde ochtend nog terecht. Het euvel was snel opgelost. Ter plaatse nog wat kleine reparatiepuntjes meegenomen. Ik kon veilig weer verder en de auto loopt weer als een zonnetje.

Uitstekende garage waar men meedenkt.

Al decennia mijn garage voor mij oude Saab.

Uitstekende garage waar men meedenkt.

Al decennia mijn garage. men houdt mijn oude Saab zorgeloos op de weg en probeert de kosten laag te houden. Heel prettige garage!

Uitstekende garage die mijn Saab rijdend houdt.

Ik kom hier al decennia. Het personeel denkt mee de kosten beheersbaar te houden en zoekt naar oplossingen als ik toch eerder de auto moet brengen dan gepland is.

Positief

Positief

Behulpzaam, flexibel en professioneel

Mijn auto is bij Harteveld in onderhoud en mijn ervaring tot nu toe is dat het een professioneel bedrijf is dat goed werk levert en met de klant meedenkt.

Altijd snelle en attente service!

Altijd snelle en attente service!

Compleet

Zelfs een krasplek linksvoor goed behandeld zonder kosten.

Fijn dat ik met een storing aan de auto snel geholpen kon worden

Nadat ik vlak voor ‘t weekend een melding kreeg op de boordcomputer van mijn auto, direct contact opgenomen met de garage. Gelukkig mocht ik maandag ochtend de auto achter laten en kon ik deze maandagavond, gerepareerd weer ophalen.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Afspraak is afspraak. En behulpzame Front Office.

uitstekend

ervaring als gebruikelijk, dus uitstekend, Monteur wist zelfs in mijn auto een dop voor mijn sneeuwkettingen te vinden die ik kwijt was,

Betrouwbaar en servicegericht

Ze staan altijd klaar om je te helpen en te adviseren

Goede service door vakmensen

Altijd correct en prettig geholpen door vakmensen. Eerlijk over de kosten en altijd behulpvaardig

Delftsestraatweg 26 C

2641 NB Pijnacker