Het wordt saai

Weer een goede beoordeling! Bij Saab Harteveld zijn het toppers. Mijn Saab 900 uit 1985 komt er altijd goed gehumeurd vandaan!

Goede afspraken

NVT

Alles geregeld volgens de afspraken.

Moest wel zelf bellen op de dag dat de auto klaar zou zijn of ik hem op kon halen.

Zeer kundig en klantvriendelijk

Mijn ervaring met Hartevekld Autobedrijf is altijd optimaal. Ik kan volledig vertrouwen op wat zijn doen met mijn auto voor een schappelijke prijs. Perfecte klantenservice!

Wederom fijn geholpen.

Kundig vakmanschap, praktische instelling, prettig professioneel in het contact.

Vakkundig en betrouwbaar

Vakmanschap is meesterschap…

prettig gevoel

ik ben er nu 2x geweest, ik heb er een goed gevoel bij.

heel tevreden met Harteveldmonteurs!

Een vrijwel dode auto afgeleved bij de garage. Een week later is hij?zij gerepareerd en nog niet afgeschreven. Daar ben ik heel blij mee. Dank. miep koerber

Hele goede en vriendelijke en deskundige service

Hele goede deskundige en ook vriendelijke monteur (Nick)

echte service

Altijd op tijd en volledige service op afspraak. Geen gezeur! Uitstekende garage!

Goede service en er is veel met mij meegedacht

Mijn auto had meer mankementen dan ik had gehoopt; daarover ben ik tijdig over ingelicht. Daarna heb ik goed advies gekregen en men had er geen problemen mee dat ik nog een aantal keren terugbelde met aanvullende vragen. Prettige service en kundige reparatie.

Prettige vriendelijke service

Altijd alles correct en snel geregeld

Goede service, redelijke prijd

Deskundig, betrouwbaar , efficiënt, goed gevoel.

Zie boven

Xx

Garage Harteveld is de basis onder mijn mobiliteit!

Goede informatie Uitstekende service Grote kennis van alle SAAB-modellen

Doen, wat er afgesproken is .

Auto gebracht voor irritant geluid onder. Gedacht aan wiellagers, maar het bleken de banden te zijn. Afspraak gemaakt voor vervangen. Snel en vakkundig uitgevoerd . Top service

Jarenlang vertrouwen

Luisterend oor en vakkundige garage.

vriendelijk, hulpvaardig en vakkundig

vriendelijk, hulpvaardig en vakkundig

Hele prettige en zeer deskundige autobedrijf voor o.a Saab

Altijd even vriendelijk en meedenken. Zeer deskundig voor wat betreft reparaties van Saab.

professioneel en klant vriendelijk

Snel en goed geholpen!

In de ochtend gebeld met accuut probleem met m’n auto. Uur later werd ik snel en goed geholpen!

Prima!!

Helder, komen afspraken na en leveren goed werk

Zeer naar wens

Volgens afspraak en mee en vooruit denkend

Delftsestraatweg 26 C

2641 NB Pijnacker