Weer supersnel en goed geholpen

In het weekend langsgereden omdat mijn koelvloeistoftankje snel leegliep. Monteurs waren niet aanwezig maar heb een fijn gesprek gevoerd over SAABjes met de eigenaar. Koelvloeistof bijgevuld en ik mocht langskomen als het probleem aanhield. Het bleek toch te lekken dus dinsdag gebeld, woensdag de auto langs gebracht. De auto was dezelfde ochtend nog klaar en kon dus weer snel genieten op de weg :-)

goede service

Al heel veel jaren rijd ik Saab, de laatste 15 jaren gekocht van en onderhouden door Harteveld. Altijd prettig contact, altijd goed onderhoud, altijd goede service. Het enige is: ze hebben het altijd heel druk. Maar dat is toch een goed teken?

snelle efficiënte hulp

snelle efficiënte hulp

Goed meedenkend en contact houdend met mij gedurende APK-proces.

Tijdens onverwachte APK afkeuring / beurt, heeft Harteveld mij goed en correct geïnformeerd over de ontwikkelingen. En ook goed meegedacht over alternatieve oplossingen/reparaties. Enige teleurstelling was er dat de buitenspiegel die besteld was, maar kwam toen ik mijn auto (bij nader inzien) al had verkocht, niet meer werd teruggenomen. Verder prima!

Hoewel ik vorig keer een 10 gaf is het dit keer niet het geval. Sommige olie levels staan op minimum en zijn niet bijgevuld. Verder is het een fijne garage.

top bedrijf

Men kan geen beter bedrijf kiezen voor onderhoud of wat dan ook voor je Saab. Dit bedrijf heeft een groot hart voor de Saab en levert kwaliteit en geweldige service.

Vakkundig, servicegericht en vriendelijk

Ik kom hier al jaren en niet voor niks. Aan te bevelen!

Meedenkend / probleem oplossend

Zie boven

Vakbekwame service

Na goede ervaringen in het verre verleden met de huidige Saab bij Harteveld aangeklopt toen zich onduidelijke motorstoringen voordeden. Snelle analyse van mogelijke problemen, heldere afspraken, goede terugkoppeling over kosten en na vlotte reparatie nu weer de beschikking over een als nieuw rijdende Saab (van 22 jaar oud). Uitstekende service tegen een correcte prijs.

altijd goede ervaringen

Prettige communicatie, goede service, auto rijdt weer als een zonnetje

SUPER

SNELLE HULP EN AFHANDELING

Helemaal top

Snel geholpen door deskundige medewerkers

Goed en betaalbaar onderhoud.

Goed en betaalbaar onderhoud, wat leidt tot een zeer betrouwbare en economische young-timer.

Sneller klaar dan gedacht voor de afgesproken prijs

Vriendelijke mensen en concurrerende prijzen. Het enige nadeel is dat Harteveld in the middle of nowhere is, maar met een fiets in de achterbak is dat ook weer opgelost.

Betrokken, kennis en kunde

100% saab

persoonlijke garage

Vakkundig klein autobedrijf, betaalbaar

Vakwerk en uitstekende service

Tussentijdse check-up

Snelle en prima service;uitstekend!!!

Laatste paar weken twee keer langs geweest:beide keren prima geholpen.

Snelle service en erg behulpzaam aan de telefoon

Had een spoedje net voor de vakantie. De dame die de telefoon op nam was erg behulpzaam en begripvol. Binnen 1 dag kundig geholpen en met gerust gevoel op vakantie. Super fijn en goed bedrijf met kundige en vriendelijke medewerkers. Gr S.Smits

Hele goede service

Altijd bereid te helpen.

Ook al hebben ze het nog zo druk, ze staan altijd klaar om in een noodgevalletje te jelpen.

Sinds aantal maanden klant hier

Mijn Caab hier in onderhoud gegeven. Tot nu toe zeer positief over alles. Goede snelle service en zeer vakkundige monteurs. Jammer dat ik niet veel eerder hier klant was. ;-)

Altijd geweldige service!

Al vele jaren ben ik een enthousiaste klant. Met genoegen en vertrouwen breng ik mijn auto voor onderhoud naar Pijnacker. Altijd word ik keurig geholpen en de auto is altijd in prima conditie.

Keurig netjes geholpen

Keurig netjes geholpen, op afspraak altijd vriendelijke mensen.

Prima dienstverlening

Een afspraak voor een zomerbeurt kon, met passen en meten, op een termijn van één dag gemaakt worden. Klasse!

Delftsestraatweg 26 C

2641 NB Pijnacker