Vertrouwens relatie sinds 1955

Goede service en op tijd klaar.

Vakbewaam en klantvriendelijk.

zeer tevreden

Supergoed Saabonderhoud!

Een betrouwbaar adres, betrokken bij Saab.

Als oude klant goed ontvangen en reparatie is naar behoren gedaan.

Helaas moest ik twee keer komen omdat de originele onderdelen niet aanwezig waren. Gelukkig zit ik wat ruimer in mijn tijd.

35 jaar bij dezelfde garage, 5 Saabs verder, is het bewijs

Zal wel de laatste Saab zijn helaas. Kies Polestar als vervanger

Goed en klantvriendelijk

Professioneel en efficient

Haal en breng service was voor mij zeer handig.

Goede afspraken zijn belangrijk.

Relatief kleine garage met grootse prestaties!

Na telefonisch contact over een 'vreemd geluid kon ik dezelfde dag terecht en de noodzakelijke reparatie werd ook dezelfde dag uitgevoerd!

Al jaren lang fijn betrouwbaar bedrijf

APK van mijn 2e hands SAAB weer gehad. Dit bedrijf denkt mee, altijd top service, is helder over de uit te voeren werkzaamheden, de te verwachten kosten wat altijd overeenkomt met de daadwerkelijke kosten. Mijn auto kan er weer een jaar tegen. Al jaren erg tevreden met deze garage en haar vriendelijke medewerkers!

top service

Alleen maar goede ervaringen

Vakmensen

Inmiddels mijn tweede 'ervaring' bij team Harteveld. Kan niet anders zeggen dat dat hier vakmensen werken aan wie je je Saab prima kan toevertrouwen. Kost wat maar dan heb je ook wat. (Ik hoop wel voorlopig even zonder problemen te kunnen rijden) Er wordt meegedacht en er is liefde voor het merk. Vriendelijk, professioneel en goed dus!

De Saabdealer voor Saab

Deskundig

Zoals altijd professioneel, en deskundig.

Voor mij een betrouwbaar adres sinds jaren. Vandaag helaas een klein minpuntje. Tot nu toe - al jaren - werd mij een leen auto aangeboden voor de duur van de inspectie/ reparatie. Vandaag zag ik bij thuiskomst dat deze keer de leenauto niet gratis was. Dit is mij niet meegedeeld bij de reservering, dat vind ik jammer want de beslissing om wel of niet gebruik te maken van deze faciliteit is mij ontnomen omdat ik er van uit ging dat de leen gratis was zoals voorheen.

Geweldige service

Al járen mijn Subaru in onderhoud. Van communicatie tot aan uitvoering van de servicebeurt, helemaal top!

Wederom content over de service!

Het is altijd naar tevredenheid!

Vriendelijke deskundigheid

Altijd het gevoel van een persoonlijke benadering

heel tevreden

altijd vriendelijk, accuraat, trouw

Harteveld is als garage net zo betrouwbaar als een Saab

Mijn 15 jaar oude Saab is zo onverwoestbaar door zijn bouw en techniek, maar zeker ook door het goede onderhoud van garage Harteveld

Goede garage

Helder en snel

Prettige ontvangst en deskundige behandeling van de auto

Prima bedrijf, niet te groot, maar nog met de echte SAAB-expertise.

Prima service, vakkundig

Heel blij met de zorgvuldigheid van begin tot eind!

Prima ervaring

Klant vriendelijlheid en een kosten klopte met de prijsopgave vooraf.

Delftsestraatweg 26 C

2641 NB Pijnacker