Vakwerk en uitstekende service

Tussentijdse check-up

Snelle en prima service;uitstekend!!!

Laatste paar weken twee keer langs geweest:beide keren prima geholpen.

Snelle service en erg behulpzaam aan de telefoon

Had een spoedje net voor de vakantie. De dame die de telefoon op nam was erg behulpzaam en begripvol. Binnen 1 dag kundig geholpen en met gerust gevoel op vakantie. Super fijn en goed bedrijf met kundige en vriendelijke medewerkers. Gr S.Smits

Hele goede service

Altijd bereid te helpen.

Ook al hebben ze het nog zo druk, ze staan altijd klaar om in een noodgevalletje te jelpen.

Sinds aantal maanden klant hier

Mijn Caab hier in onderhoud gegeven. Tot nu toe zeer positief over alles. Goede snelle service en zeer vakkundige monteurs. Jammer dat ik niet veel eerder hier klant was. ;-)

Altijd geweldige service!

Al vele jaren ben ik een enthousiaste klant. Met genoegen en vertrouwen breng ik mijn auto voor onderhoud naar Pijnacker. Altijd word ik keurig geholpen en de auto is altijd in prima conditie.

Keurig netjes geholpen

Keurig netjes geholpen, op afspraak altijd vriendelijke mensen.

Prima dienstverlening

Een afspraak voor een zomerbeurt kon, met passen en meten, op een termijn van één dag gemaakt worden. Klasse!

Goede service en vakkennis

Prima bedrijf alwaar ik altijd goed ben geholpen door uitstekende automonteurs. een bedrijf waarop je kunt vertrouwen en alwaar ik meer dan 30 jaar klant ben.

super service

goeie service en vriendelijk

Opnieuw prima service

Na vaststellen van het probleem goed meegedacht en snel geschakeld met een externe partij omdat herstelwerk aan carrosserie nodig was.

meedenkend

Harteveld denkt mee met de klant

Zorgvuldig en vakkundig

Professioneel

klantvriendelijk en service gericht.

Een fijne garage, die belt om te melden wat er aan de hand is en wat de kosten worden. Snelle service en erg vriendelijk personeel.

Heel plezierig.

Nauwkeurige, eerlijke en goede zorg.

vriendelijk en doeltreffend

gemaakte afspraken zijn weer tot in de puntjes nagekomen

Prima service snelle reactie en duidelijk

Na bellen afspraak gemaakt. Zonder vele malen te zijn doorgeschakeld een vriendelijke dame die zonder problemen alle gegevens opnam en de afspraak vast legde. Klont als heel normaal maar met wat andere ervaringen toch heel bijzonder na keuring gelijk een berichtje gekregen dat de auto weer klaar was. Heerlijk snel en een fijn gevoel aan overgehouden.

Uitstekende service-verlening

Uitstekende service-verlening in het bedrijf zelf maar ook altijd te komen thuis of elders. En altijd met toewijding en aandacht

Opperbest!

De afgestoten deksel van de zijspiegel is meteen besteld en, zodra binnen, ben ik gewaarschuwd en kon een afspraak voor twee dagen later worden gemaakt. De plaatsing is in een handomdraai gebeurd.

Weer naar volle tevredenheid

Ik ben inmiddels jaren klant. Mijn Saab 900 uit 1985 is bij Harteveld in goede handen. En naast verstand van techniek zijn het ook aardige mensen. Ook niet onbelangrijk.

Servicegericht en professioneel

Servicegericht en professioneel

Snelle service

Afspraken nagekomen, klantvriendelijk

Afspraak gemaakt voor de jaarlijkse APK keuring van mijn Saab. Prima gewerkt. Deze keer bleef ik aan de tafel kranten lezen met een koffie en water. Alles Okay. Tot volgend jaar!

Sympathiek en kundig garagebedrijf.

Ik kan altijd erop rekenen, dat mijn auto goed wordt gerepareerd; ook als er plotseling een mankement optreedt, kan ik meteen bij ze terecht. Klasse!

Delftsestraatweg 26 C

2641 NB Pijnacker