Wat een service en professionaliteit!

Door de eigenaar in Delft opgehaald. Geweldige communicatie over het probleem dat snel werd opgelost. Chapeau.

prima bedrijf

alles klopt

Gewoon ongewoon goed

Gewoon een ongewoon goed bedrijf, waar ik al een reeks van jaren mijn Saab93 voor onderhoud aan toe vertrouw. Fieret, Rijswijk

Onderhoud goed uitgevoerd

Goed gevoel

Deskundige en vriendelijke medewerkers

Geweldige service

Een superfijne garage met een geweldige service!

Prima en snelle APK.

Onze Kia Venga 's morgens vroeg gebracht en voor de middag al klaar met rapport en adviezen voor de volgende APK. Helemaal tevreden!

Praktisch meedenken en net even dat stapje extra in service

Een Saab 900 classic in onderhoud bij Harteveld; meegedacht over nut en noodzaak van reparaties en ze hebben hun ervaring gebruikt om motet weer als een zonnetje te laten lopen!

Fijn vakkundig bedrijf en fijne fijne service

Mijn oude SAAB 95 2.0 Turbo is recent grondig onder handen genomen en rijdt weer als een zonnetje na meerdere onderdelen aan vervanging toe waren. Ik ben al jaren blij met dit bedrijf met persoonlijke benadering en goede service!

Vakkundige service, heldere communicatie

Diverse zaken laten herstellen in combinatie met een beurt en apk. Heldere terugkoppeling vooraf over de noodzakelijke reparaties en kosteninschatting. Deskundig uitgevoerd. Oude vertrouwde service die ik langere tijd geleden al gewend was toen de leasewagen(s) er in onderhoud waren.

Goede service meedenker zeer gekwalificeerde monteurs

een vertrouwd adres om je auto te laten onderhouden

Prima service. BEN AL MEER DAN 35 JAAR KLANT

Zoals altijd heel goed!

Zoals altijd heel goed!

Altijd prettig, snel en stipt

Saab 93 weer voor een grote beurt gebracht. Word daar altijd goed geholpen en geadviseerd. Los van het gegeven dat het altijd geld kost :-( kom ik daar graag.

Positief. Ik werd steeds goed geholpen.

Bij autobedrijf Harteveld ben ik steeds goed geholpen. Toen er extra werkzaamheden uitgevoerd moesten worden werd ik daarover gebeld om dit te melden en prijsafspraak te maken.

Snel en vakkundig geholpen

Mijn auto gebracht via ANWB met kapotte benzinepomp en was binnen 3 werkdagen klaar en dan zonder afspraak, geweldig. Autobedrijf Harteveld werkt met deskundig personeel. IK werd ook vriendelijk geholpen wat tegenwoordig ook niet altijd is. Autobedrijf Harteveld een aanrader.

Zeer service gerichte behandeling

Zeer service gericht vakmanschap met een vriendelijke afhandeling!

Prima geholpen.

Niets negatiefs

Deskundig en betrokken

Prettige garage. Deskundig en erg klantvriendelijk.

Top garage met behulpzame en vakkundig mensen

De bougies van mijn Subaru Impreza zijn vervangen en de motormanagement is gecontroleerd. De boxer-motor loopt weer als nieuw!

Wat een geweldige garage!

Nou, zo’n ervaring heb ik niet vaak gehad en dat bedoel ik in positieve zin. Helder overleg over mijn oude, trouwe Saab en allezins redelijke prijsopgave. Straks rijdt-ie weer!

Netjes op de hoogte gehouden voor en tijdens de reparaties aan mijn Saab.

Perfecte SAAB garage!

Perfecte SAAB garage!

Very good service for my Peugeot 2008

They are polite and expert in car servicing.

Professioneel, persoonlijk en deskundig.

Fijne garage, denken goed mee, vriendelijk en deskundig. Altijd goed bereikbaar, strakke planning en een duidelijk verhaal. Wel op tijd zijn om een afspraak in te plannen, zitten snel vol. Aanrader.

Delftsestraatweg 26 C

2641 NB Pijnacker