Uitstekende service!

Snelle en goede service!

Prima prima

altijd prima in orde en met persoonlijke aandacht

Inmiddels 6 jaar bij Autobedrijf Harteveld een klant voor een SAAB cabrio 93 uit 2004 die daar is aangeschaft De service is uitstekend. Er wordt met je meegedacht door zowel kantoor als monteurs. Bij een acuut probleem/storing kan je altijd direct terecht en wordt er een oplossing gezocht. De persoonlijke aandacht is er nog en je wordt altijd gevoed met de juiste informatie en eventuele tips om je auto tip top in orde te houden.

Uitstekende service, deskundig

Wederom prima service, dit keer bij het herstel van een lekkende stuurbekrachtiging. Combinatie van deskundigheid, goede uitleg, persoonlijke benadering en een correcte prijs. Van harte aanbevolen!

gewoon top service

Mijn Saab is hier in de beste handen!

Je kunt er vanop aan! Vakkennis & service!

Voor Saab het juiste adres!

Heel klantvriendelijk

Een garage om steeds bij terug te komen

Steeds weer kundig en .. flexibel qua planning

Altijd de beste service

Zelfs met een zeer oude Saab 9-3 met 450.000km op de teller krijg ik altijd de beste service.

Lekker snel geholpen

Goeie snelle service

Prettig persoonlijke dienstverlening

Vakkundig en klantgericht autobedrijf. Familiebedrijf met persoonlijke aanpak.

Weer prima dienstverlening!

Het ging dit keer om APK en onderhoudsbeurt. Omdat ik in Den Haag woon, ben ik blijven wachten. Met behulp van 2 kopjes cappuccino viel dat wachten niet zwaar,

Prima bedrijf met hartelijke mensen

Voor elk probleem vindt men een oplossing, meestal op korte termijn. De mensen die daar werken zijn hartelijk en eerlijk.

Goed. Snel, helaas geen vervangend vervoer beschikbaar

Goed en snel.

Prima service.

Prima service.

Net weer apk en service beurt gehad, alles prima volgens afspraak verlopen

Gewoon goede service en afspraken

professioneel, deskundig

Alles verloopt naar volle tevredenheid. Kennis van zaken en bij onverwachte zaken wordt er vooraf concact opgenomen.

Mensen met vakkennis en passie. Denken mee met de klant

Professional en service gericht

Zie boven

Goed ervaren

Vlot en goede service

Service met een grote S

Afspraak gemaakt voor een kleine upgrade aan mijn Saab Perfect gedaan en weer helemaal happy ! Afspraak = afspraak

Forester weer helemaal klaar.

De Forester gaat al heel wat jaartjes mee. Is nog steeds een prima auto.

Uiterst plezierig en accuraat, op een kleine nalatigheid na !!

Mijn auto wordt deskundig onderhouden en mijn persoonlijk contact met de eigenaar en medewerkers zijn prettig. Ik heb alle vertrouwen in dit bedrijf !!

Zoals gebruikelijk uitstekend.

Bij de onderhoudsbeurt geen verrassingen. De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. Je hebt de indruk dat je wanneer je wegrijdt je in een nieuwe auto rijdt.

Delftsestraatweg 26 C

2641 NB Pijnacker