Deskundig en efficiënt.

APK keuring en beurt prima uitgevoerd!

Goede service en afspraak

Snelle service bij een accuut probleem

Altijd behulpzaam

Ik wordt er altijd vriendelijk en behulpzaam geholpen.

Snel, vriendelijk, betrouwbaar, deskundig en kwaliteit. Wat wil je nog meer van je garage? Onze auto kijkt uit naar ieder bezoek ;-)

duidelijke afspraken bij reparaties.

Fijne garage

Fijne garage, Goede service.

Snelle vriendelijke service

Ik kon ondanks een volle planning toch terecht en had mijn auto snel terug

klantgericht, actief in contact opnemen, verstand van Saab

zeer goed

prima service

i

goed bedrijf

goede service

Prima garage. Afspraak gaat snel, goede informatie, praktische oplossingen

Prima garage. Het is gemakkelijk om een afspraak te maken. Ook tussendoor word je altijd snel en adequaat geholpen. De mensen zijn zeer vriendelijk, deskundig en behulpzaam. De informatie is goed. Bij specifieke problemen of probleempjes wordt pragmatisch naar een oplossing gezocht.

Altijd een betrouwbaar adres en fijne mensen

Ik kom al jaren bij Harteveld en kom er niet voor niets steeds terug. Vakmensen, goede service en aardige mensen

Professioneel

Ik werd snel en naar tevredenheid geholpen.

Alhoewel je altijd lang moet wachten op een afspraak (te begrijpen overigens) is de service altijd uitstekend

Denken mee met de klant. Je wordt goed geïnformeerd over de voortgang en kosten. Telefoontje als de auto klaar is.

Snel goede service denken mee

Fijn bedrijf aardig eerlijk en vriendelijk

Saab in goede handen

Ze worden zeldzaam, autobedrijven die alles weten over Saab. Harteveld kent het klappen van de zweep en heeft voor ieder probleem een oplossing.

Klantvriendelijk

Bij Harteveld kan ik altijd terecht met een acuut probleem aan de auto. Als een probleem na een reparatie opnieuw opduikt, zijn ze niet te kinderachtig om het gratis (opnieuw) te verhelpen. De sfeer is prettig en de monteurs zijn zonder meer zeer capabel.

Uitstekende service

Afspraken worden stipt nagekomen, prettige medewerkers, altijd oplossing voor noodgevallen

Super service, no nonsens

Zeer klantvriendelijk, als iets tussendoor kan dan gebeurt dat ook. Doen nooit moeilijk

Prima vakwerk en altijd vriendelijk.

Uitstekende Saab garage

De garage in Gouda is failliet gegaan,maar deze garage is zelfs veel beter.

Al vele jaren rijden we Saab gekocht bij Harteveld. Ook de huidige Saab rijdt prima. Na de grote beurt deze week rijdt ie weer als een zonnetje !

Zoals altijd service top.

Topervaring!

Vandaag de auto mogen brengen nadat er door de anwb een mankement was vastgesteld: de multiriem gebroken. SAAB Harteveld meteen de volgende ochtend gebeld met de vraag of de auto (snel) kon worden gefixt. Nou… dat kon! Ik was zelf niet in de gelegenheid om de auto naar de garage te brengen dus moest mijn vrouw de klus klaren. Ze kon de auto komen brengen, werd terug naar huis gebracht en bij gereed werd ze ook nog eens opgehaald. Auto gefixt en wel. Topservice krijg je hier cadeau! Heel fijn!

Delftsestraatweg 26 C

2641 NB Pijnacker