Prima service.

Prima service.

Net weer apk en service beurt gehad, alles prima volgens afspraak verlopen

Gewoon goede service en afspraken

professioneel, deskundig

Alles verloopt naar volle tevredenheid. Kennis van zaken en bij onverwachte zaken wordt er vooraf concact opgenomen.

Mensen met vakkennis en passie. Denken mee met de klant

Professional en service gericht

Zie boven

Goed ervaren

Vlot en goede service

Service met een grote S

Afspraak gemaakt voor een kleine upgrade aan mijn Saab Perfect gedaan en weer helemaal happy ! Afspraak = afspraak

Forester weer helemaal klaar.

De Forester gaat al heel wat jaartjes mee. Is nog steeds een prima auto.

Uiterst plezierig en accuraat, op een kleine nalatigheid na !!

Mijn auto wordt deskundig onderhouden en mijn persoonlijk contact met de eigenaar en medewerkers zijn prettig. Ik heb alle vertrouwen in dit bedrijf !!

Zoals gebruikelijk uitstekend.

Bij de onderhoudsbeurt geen verrassingen. De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. Je hebt de indruk dat je wanneer je wegrijdt je in een nieuwe auto rijdt.

Het wordt saai

Weer een goede beoordeling! Bij Saab Harteveld zijn het toppers. Mijn Saab 900 uit 1985 komt er altijd goed gehumeurd vandaan!

Goede afspraken

NVT

Alles geregeld volgens de afspraken.

Moest wel zelf bellen op de dag dat de auto klaar zou zijn of ik hem op kon halen.

Zeer kundig en klantvriendelijk

Mijn ervaring met Hartevekld Autobedrijf is altijd optimaal. Ik kan volledig vertrouwen op wat zijn doen met mijn auto voor een schappelijke prijs. Perfecte klantenservice!

Wederom fijn geholpen.

Kundig vakmanschap, praktische instelling, prettig professioneel in het contact.

Vakkundig en betrouwbaar

Vakmanschap is meesterschap…

prettig gevoel

ik ben er nu 2x geweest, ik heb er een goed gevoel bij.

heel tevreden met Harteveldmonteurs!

Een vrijwel dode auto afgeleved bij de garage. Een week later is hij?zij gerepareerd en nog niet afgeschreven. Daar ben ik heel blij mee. Dank. miep koerber

Hele goede en vriendelijke en deskundige service

Hele goede deskundige en ook vriendelijke monteur (Nick)

echte service

Altijd op tijd en volledige service op afspraak. Geen gezeur! Uitstekende garage!

Goede service en er is veel met mij meegedacht

Mijn auto had meer mankementen dan ik had gehoopt; daarover ben ik tijdig over ingelicht. Daarna heb ik goed advies gekregen en men had er geen problemen mee dat ik nog een aantal keren terugbelde met aanvullende vragen. Prettige service en kundige reparatie.

Prettige vriendelijke service

Altijd alles correct en snel geregeld

Goede service, redelijke prijd

Delftsestraatweg 26 C