goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed. Zeer service-gericht en vriendelijk. \r\nOok erg enthousiast over hun product en service.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf na aanschaf van de ford focus in het onderhoud gegaan dit tot volle tevredenheid van mij afspraken worden volledig nagekomen en er wordt een goede service gegeven met recht een goede dealer.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettige en meedenkende verkoopster (Angelique Zeeuw). Auto netjes op tijd afgeleverd voor goede prijs.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aardige medewerkers, je kunt snel terecht. Het zou nog wat beter kunnen door bijv. De auto even te wassen voor de klant en/of kleinere prijzen rekenenen voor beurten wanneer je erg weinig km rijdt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring in de acht jaar, dat ik bij dit bedrijf mijn Ford laat onderhouden.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf uitstekend en correct!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service en erg klantvriendelijk en geen onderscheid of je met een nieuwe of een oude auto komt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel, prettig en vakkundig is de onderhoudsbeurt weer verricht door Vink en Evag. Duidelijkheid over de prijs en over mogelijke toekomstige werkzaamheden zijn erg positief.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen met oprechte interesse in je autoprobleem. Tot dusver geen klachten mbt service.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goed en correct

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nog niet, want ik ken het bedrijf pas.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima vooraf op de hoogte gesteld\r\nVriendelijke ontvangst\r\nDeskundige controlebeurt\r\nNetjes gebeld dat auto klaar was\r\nDirect de rekening en andere benodigdheden klaar

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op dinsdag 20 januari heb ik mijn Ford Fiesta voor een onderhoudsbeurt naar Vink & Evag gebracht. Op hun verzoek heb ik dit netjes voor 08:30 uur gedaan. Toevallig woon ik in de flat er tegenover dus kon ik goed zien wanneer mijn auto aan de beurt was. Dit was pas aan het eind van de dag na 16:00. Een kwartier later ging de telefoon dat er veel mis was aan de auto en dat ik de auto sowieso t/m donderdag kwijt was. Als ik dit eerder had geweten kon ik eerder wat regelen voor mijn vervoer de komende dagen. Op mijn vraag of er voor deze dagen een leenauto beschikbaar was kreeg ik het antwoord dat er niks meer beschikbaar was. Ik heb dus twee dagen een probleem gehad met vervoer. Mijn mening is dat wanneer een auto buiten de afspraak twee dagen langer bij de garage moet staan, de garage er alles aan moet doen om een leenauto beschikbaar te stellen, want anders kunnen klanten in de problemen komen.\r\n\r\nDe auto is verder goed gerepareerd, al vond ik het een erg dure reparatie

Jan Evertsenweg 6

3115JA Schiedam