4 sterren: goede service, goed behandeld
Top Top
19 January 2019
Piet Gijsen
Nieuwegein
1e beurt \'FORD\' treffelijke uitgevoerd. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.
25 October 2018
Mart
Rosmalen
Vlak voor de vakantie even langs gereden om te informeren naar een loslatend deurrubber. Er werd een monteur geroepen die dit direct voor mij verhielp. Kostenloos omdat het een vaker voorkomend euvel zou zijn, ondanks dat mijn auto al lang uit de garantie is. Perfecte service!
3 September 2018
Aron
Nieuwegein
Prima! Ging voor een nieuwe Kuga. Duidelijk gesprek, concreet en het gevoel dat ik (en mijn belang) serieus worden genoemen. Waren zo klaar. Rij nu in een prachtige Kuga. Auto komt ook hier in onderhoud.
6 August 2018
Pieter Vermeulen
COTHEN
Beste meneer Vermeulen,
Fijn dat u de tijd en moeite heeft genomen om uw positieve ervaring via deze weg met ons te delen. Wij stellen dit zeer op prijs!
Team Schakelautogroep
Zeer prettig, toen ik voor het eerst met hen belde. daarna uitegbreid vragen kunnen stellen, zodat ik daarna de keuze maakte om vanuit Gouda naar hen toe te gaan voor een proefrit. Tijdens proefrit werd mijn, nu vorige Ford Focus getaxeerd én gewassen! Nadat alle vragen zonder enige vorm van druk, werden doorgenomen en beantwoord, zijn we tot een goede deal gekomen. Professioneel, zeer correct en nuchtere verkoper.
11 March 2018
Cees De Jongh
Gouda
Ik heb in september mijn Ford S-Max daar gekocht. We waren snel over de prijs eens. Bij thuiskomst bleek mijn achterportier niet meer open te gaan ivm kinderslot wat verkeerd zat. Kon ik bij de forddealer bij mij in Arnhem op laten lossen. Super service!
28 November 2017
Bram De Krijger
Huissen
Uitstekend!!!! Een aanbeveling als men een auto zou willen kopen.
14 October 2017
Vriendelijk en betrouwbaar
3 February 2016
Ron Albers
NIEUWEGEIN
Ford schakel Nieuwegein is mijn vaste garage! En als je dan beseft dat het ruim een half uur weg is, denk je misschien ze is gek! Maar een garage moet je gelijk een goed gevoel geven! Dit kreeg ik bij deze garage! Als ik bel maken ze altijd tijd voor je! Ze helpen je op weg en zijn heel vriendelijk! Ik kan iedereen Ford schakel Nieuwegein aanraden!!!!
2 February 2016
Angelina Landmeter
Uithoorn
26 January 2016
jose kraaijeveld
utrecht
Goed geholpen, goede service.
26 January 2016
Mike Teseling
Houten
21 January 2016
Angelina Landmeter
Uithoorn
Bijzonder goed ! Snelle service, zeer klantvriendelijk bij de Receptie.
18 January 2016
Kees Gerritse
11 January 2016
Willem Kreugel
De Meern
Prima service, deskundig en correct!
30 October 2015
Hans Broeze
23 October 2015
cock jansen
nieuwegein
Altijd een prettige ontvangst en wordt goed geholpen en er wordt geluisterd naar je als er specifieke problemen zijn. Zeer tevreden
30 September 2015
Hans Flach
Goed en prettig contact
28 September 2015
Cees van Ewijk
Nieuwegein
steeds vriendelijke en correcte behandeling
22 September 2015
M.C. Peters
14 September 2015
Willem Oosterom
Nieuwegein
Na de overname van de fa.. Roeleveld , waar ik de auto al in onderhoud had, heeft de Schakelgroep dit naar mijn volle tevredenheid de service naadloos overgenomen. De huidige receptie medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. Chapeau!!
13 August 2015
Harry Krekelberg
7 August 2015
E. Arends
Nieuwegein
Vriendelijk personeel, wordt altijd fijn geholpen.
6 August 2015
anoniem
Ik heb weinig ervaring met Ford Utrecht Nieuwegein. Het is de tweede overname van autobedrijf Swart Nieuwegein. De prijs/kwaliteit is moeilijk te beoordelen zonder specificatie. Jaarlijkse onderhoudsbeurt 1 uur werkplaatsbezoek € 229,--.
5 August 2015
B.J. Apeldoorn