Prima en fijne service. Zeer behulpzaam. Tot zover ben ik tevreden over mijn aangeschafte auto. Ik heb hem nu een week. Rijd heerlijk en netjes afgeleverd.
Vriendelijke receptionist behulpzaam en kundig
Prima service weer!
Prima service, goede afspraken, geen verrassingen met de rekening.
Al jaren heb ik uitstekende ervaringen met Ford Utrecht, al 3x een auto gekocht. Bij de werkplaatsreceptie weten zij wie je bent en ook wat voor soort klant je bent. Heel handig! Goede service, ze houden je tijdens een reparatie goed op de hoogte van de voortgang, niets dan lof over dit bedrijf. In de 11 jaar dat ik klant ben nog nooit een vervelende ervaring gehad!
Sinds vele jaren mijn vertrouwde ford dealer.
De auto is 28/o7 2014 voor een service beurt geweest .De prijs 220 euro op 8aug gingen alle lampen branden en dat we niet meer verder mochten auto rijden .Ik denk dus dat er iets fout is gegaan met de service beurt. Dat er iets niet goed is vastgezet. verder ging het meestal wel goed.
prima service om afspraak te maken via internet, leuke bejegening en fijn dat ik tijdens de wachttijd lekker aan het werk kon.
vriendelijk personeel,juiste afspraak en prijsopgave,naar te vredenheid uit gevoerd
Mijn ervaring met de Ford is uitstekend.
Pluspunten: -op korte termijn afspraak maken voor onderhoud -goede uitleg en transparante prijs afspraken Minpunten: -erg prijzig -klantvriendelijkheid was matig
Prima dienstverlening, duidelijke uitleg aan klant zonder verstand van zaken
Kleine beurt gedaan, rwemschijven schoongemaakt en ingevet, omdat ze knarsen bij het remmen. Helaas knarste de remmmen de volgende dag weer bij het wegrijden. Auto spic en span schoongewassen weer opgehaald \'s middags.