Super geholpen bij het kopen van onderdelen voor mijn Ford Focus!
Mijn nieuwe Ford Fiësta aangeschaft en ben zeer tevreden! De auto rijdt heerlijk en heeft alle denkbare opties. Vriendelijk en deskundig geholpen door Fabian. Kreeg een goede inruilprijs voor mijn vorige auto. Werd een paar dagen later gebeld of alles naar wens was. Geweldig! Ik zou iedereen deze garage aanbevelen!
Persoonlijke aandacht, meeleven en eerlijkheid. Wat ze zeggen op hun website dragen ze uit. Hele fijne garage en personeel.
Voor een mooie prijs een goede tweedehands Focus kunnen kopen. Goed geholpen door verkoper Hans! Bedankt
Deze deskundige medewerkers staan weer klaar. Wederom goede service en netjes gebeld van te voren dat mijn taxi weer klaar is. Ik kan iedereen deze garage aanbevelen.
Super service, snel geholpen en niet duur
Slechte service. Afspraken worden niet nagekomen. Leenauto gevraagd bij onderhoudsbeurt en APK, leenauto was niet beschikbaar op de dag van de afspraak. Met een taxi naar mijn werk gegaan, op eigen kosten! Wanneer je telefonisch een afspraak wil maken sta je tijden in de wacht en als je uiteindelijk iemand aan de lijn hebt verbreekt men de verbinding. Wanneer je eindelijk de juiste medewerker weer aan de telefoon hebt, zucht hij diep en lijkt hoorbaar geïrriteerd. Mij niet meer gezien bij Ford schakelgroep Utrecht-Overvecht. 🤨 Kees uit Utrecht.
Ford Fiesta gekocht prima auto maar veel te duur gekocht blijkt achteraf.. Jammer had hoge verwachtingen van dealer.
Beste meneer Bregonje, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Ik stel het erg op prijs dat u deze ervaring met ons deelt. Op deze manier zijn wij in staat om onze service en dienstverlening op een hoger niveau te krijgen. Ik deel uw review met ons team en benader u binnen twee werkdagen om hier een vervolg aan te geven. Vr. gr Peter de Goede
Begin februari 2018 heb ik een Toyota Aygo (occasion) aangeschaft en ben naast de aankoop ook zeer tevreden over de service van de medewerkers van deze vestiging. Voordat ik de vestiging bezocht heeft de verkoopadviseur de heer G. Luiken al mijn vragen telefonisch beantwoord. Verder heeft hij via Watsapp alle foto\'s van de voertuig gestuurd die door mij zijn opgevraagd. Zelfs van de kleinste gebruikssporen. Ik woon in de buurt van Eindhoven en wilde niet voor niets naar Utrecht rijden. Zo wist ik zeker dat ik niet voor verrassingen zou komen te staan. Tijdens de eerste bezoek aan de vestiging ben ontzettend vriendelijk ontvangen door de heer G. Luiken. Hij heeft me uiteindelijk ook de auto verkocht. Ik zie mezelf als een kritische autokoper. De houding van de heer Luiken was professioneel en zeer meedenkend. Tijdens de verkoop werd me medegedeeld dat ik zes maanden garantie heb op het voertuig. In die zes maanden heb ik twee keer beroep moeten doen op de garantie en de laatste keer zelfs paar weken voor het einde van de garantietermijn. Alles werd kwalitatief goed opgelost en ik had geen moment het gevoel dat Ford Overvecht het vervelend of onterecht vond dat ik een beroep deed op de garantie. Ik ben tot op heden ontzettend blij met de aankoop. Een groot compliment gaat uit naar de heer Luiken en zijn collega\'s van de werkplaats. Ga zo door!
Beste meneer Abir, Fijn dat u de tijd en moeite heeft genomen om uw positieve ervaring via deze weg met ons te delen. Wij stellen dit zeer op prijs! Vr. gr. Peter de Goede
Super service. Aanschaf nieuwe fiesta. Superauto!!
Niet erg tevreden Nieuwe ford fiesta via lease maatschappij, op eens wilde deze niet meer in de achteruit versnelling. ANWB heeft mij op weg geholpen en de volgende dag heb ik mijn auto naar Ford Utrecht Overvecht gebracht. Het lukte ze maar niet om de versnellingsbak goed af te stellen :( Een soap van acht weken en meerdere bezoeken eer de versnellingsbak gemaakt was. Het leek alsof de monteur bang was om te gaan werken. Ik denk dat hij het liefst zag dat ik het er maar mee deed zo Intussen ging de antidiefstal klep van de brandstof tank kapot. Zij hadden de verkeerde ter vervanging besteld, heeft dus ook twee weken geduurd. Tijdens een van die bezoeken zag (dezelfde luie) monteur opeens een druppel koelvloeistof en begon daarover ipv het probleem wat speelde. Dit bleek een moertje of bout van de thermostaat te zijn dat een beetje los zat.. Raar. In elk geval afgelopen week was mijn auto eindelijk klaar. Ik vond mijn auto opeens wel lawaaierig, maar dacht dat het aan mij lag. Ik rij een diesel en vervangend vervoer was een benzine, ik dacht dat het daaraan lag. Nu za mijn zoon gisteren met mij in de auto en hij maakte er direct een opmerking over , waarom maakt je auto zoveel lawaai papa? Nadat ik de auto inspecteerde blijkt de plaat rechts, net voor de pasagiersdeur uit te steken, alsof de auto verkeerd op de brug was gezet. Bij snelheden boven 135 km prr uur gaat de hele auto fluiten Ik heb er een kriebelig gevoel aan over gehouden. Morgen neem ik contact op met de leasemaatschappij en laat ik de auto volledig nakijken door een onafhankelijk garage bedrijf.
Zelfs de reparatie aan een ander merk prima uitgevoerd! Super service!!
Afspraken worden goed nagekomen en extra aandachtpunten worden ook behandeld,gecontroleerd en indoen nodig na toestemming verholpen
Prima geholpen.
Wij brengen onze ford focus al meer dan 5 jaar naar dit bedrijf voor APK en onderhoud. Helaas zijn onze ervaringen de afgelopen twee jaar slecht en komen we er niet meer terug. Vorig jaar bleek er tijdens de APK van alles aan de hand te zijn met onze auto. Op drie punten werd hij afgekeurd. De reparatie zou honderden euro\'s bedragen. We vertrouwden het niet helemaal en hebben de auto daarom voor een second opinion naar een onafhankelijke APK keuring gebracht. Hier bleek dat twee van de drie gevonden tekortkomingen niet terecht waren. We zijn toen terug naar Ford Utrecht gegaan. Zij baalden ervan en hebben kosteloos een nieuwe APK-keuring gedaan waaruit dezelfe conclusie bleek en er dus een veel goedkopere reparatie uitkwam. Dit jaar voordeel van de twijfel gegeven en opnieuw voor APK en onderhoud naar Ford Utrecht gebracht. Ditmaal bleek dat de stelmotor voor een koplamp kapot was (reparatie ruim 200 EUR) en de accu vervangen moest worden (99 EUR). Wederom een second opinion gedaan. Hier bleek de accu nog prima te zijn. De stelmotor bleek i.d.d. wel kapot, maar werd voor 30 EUR gerepareerd. Jullie begrijpen onze conclusie: wij komen niet meer meer terug bij Ford Utrecht.
Onderhoud gebeurt altijd zoals van tevoren afgesproken, en voor de afgesproken prijs.
Goede en snelle afwerking van de 9 jaren beurt.