Ik word hier altijd zeer vriendelijk en snel geholpen,
Ben erg tevreden over dit bedrijf, vriendelijk en behulpzaam personeel.
Vriendelijk en deskundig .
De afspraak om de wagen te wassen is niet na gekomen. Het vervangend vervoer was te klein en zonder trekhaak en dakdragers. De auto wordt te laat gereed gemeld aan mij, zodat ik hem niet de zelfde dag nog kon wisselen. Mijn werk dag loopt tot 15:45 en ben werkzaam in Amsterdam. Ik ben voorheen altijd perfect geholpen door Jasper. Deze keer ben ik geholpen door dik van de schade afdeling en ontevrede.
Heel plezierig en positief, wat naar mijn idee ook zo moet zijn.
Maken van de afspraak verloopt goed. De afspraak kan op korte termijn worden ingepland.
Ik ben jarenlang klient van dit bedrijf, met heel positieve ervaringen. Zowel met het kopen van een auto en de service-beurten en de reperaties
Prettige sfeer ,goed ontvangst ,heldere uitleg over de geplande werkzaamheden aan de auto
Prima geholpen en de auto zag er bij het ophalen als een plaatje uit
Prima ervaring. Niet opdringerig, laat je in alle rust beslissen.
Ontspannen en vriendelijk bedrijf!
Zorgvuldig, correct en je wordt behandeld met respect. Er wordt met je meegedacht en ze zijn eerlijk tegen je.
Vriendelijk en servicegericht.
Perfecte behandeling, vriendelijk en deskundig
Inruilprijs leek hoog; een kortingsaktie van Ford-Utrecht betekent direct een lagere inruilwaarde voor je gebruikte auto, dus gewoon een sigaar uit eigen doos; zo doe je dat; je laat de klant gewoon meebetalen; Ford Utrecht biedt als compensatie garantie aan met verplicht onderhoud bij de dealer; Uhh, is de kwaliteit zo slecht? Oh ja, je betaalt bijna € 600 voor afleveringskosten, maar je krijgt een auto mee die door de autowasstraat is gehaald en niet netjes is gepoetst; Oh ja, nog een gratis tip: Ford Utrecht levert bij voorkeur af binnen in der showroom en bij kunstlicht; doe dat niet ; U bent gewaarschuwd; blijf scherp als je een auto koopt bij Ford Utrecht -))
Beste dealer , De service en klantvriendelijkheid is van een absoluut hoog niveau een aanbeveling voor ieder bedrijf. Receptiewerk benadering van klant complimenten , performance idem dito . Menig serviceverlenend bedrijf kan hier van leren. Zelf Manager Order to Cash binnen een serviceverleenend bedrijf.
Zeer klantvriendelijk personeel, goede service, en denk graag met de klant mee.