In een woord kundig!
Top. Ik ben inmiddels12 jaar klant en blijft dit ook.
Goede en kwalitatieve service
Onderhouds beurt volgens boekje uitgevoerd met goede terug koppeling wat er is gedaan. Prijzen zijn conform ford. verders tevreden met dit bedrijf en prettig kontakt met de service afdeling.
dat is al jaren in orde
Auto is voor schadeherstel weggebracht. Alles is netjes verzorgd, zowel met de verzekering, als met de vervangende auto. Was ook wel prettig dat de auto weer netjes gewassen was bij het ophalen.
stormschade aan de deur, op voorstel van de baliemedewerker de deuk zonder spuiten te laten verwijderen en beschermende strippen aan te laten brengen geaccepteerd. Hij heeft mij gewezen op deze mogelijkheid en de uitvoering van het schade herstelbedrijf is uitstekend. Door de strippen ben ik nu ook beter beschermd tegen herhaling van de bekende parkeerschades door autodeuren. Mogelijk een suggestie om deze standaard te laten monteren of bij het aflever pakket aan te bieden.
Ik dacht dat de APK keuring bij een grote beurt altijd gratis was maar dat blijkt niet ( meer ) zo te zijn blijkt mij nu. Ik sta nog in de computer van Ford Overvecht. Wilt u dat overzetten naar Ford Leidsche Rijn a.u.b. J.de Jong. Ford Fiesta 2010 84-KPX-8.
Zeer goede service en ze hadden zelfs mijn auto gewassen wat een top service
Zeer prettig autobedrijf. Ook het wassen van de auto bij onderhoud is erg vriendelijk.
Prima opvolging en herinnering van de afspraken per mail. 24 maanden contract afgesloten bij aankoop. Na 1 jaar verplicht onderhoud afspraak gemaakt en factuur is ruim € 400,00 (7000 kilometer mee gereden) Vermeld dat ik dit een absurd hoog bedrag vind. Zal hierna ook geen gebruik meer maken van de werkplaats bij deze garage.
Klantvriendelijk, meedenkend en de service hoog in het vaandel. Daarnaast staat kwaliteit voorop.
Uitstekende garage met erg goede service en vriendelijk personeel
Afspraken maken gaat vlot. Houding personeel vriendelijk en klantgericht. Onderhoud van de auto wordt goed uitgevoerd.
Ik word altijd keurig, prettig en vooral correct geholpen.
Prima.