Gekochte auto\'s zijn hier ook in onderhoud. Al vele jaren een goede service
Prima service!
Na minder goede ervaringen met de vestiging in Overvecht, heb ik besloten om het onderhoud van onze 2 ford\'s vanaf nu bij de garage in de Meern te laten doen. Hier werd ik uitstekend geholpen en zelfs uit de brand geholpen nadat mijn vrouw ziek werd en mij niet naar huis kon brengen. Een medewerker heeft mij vervolgens naar huis gebracht. Dit was echt helemaal top! Verder heb ik als klant het gevoel dat er kundig en professioneel personeel rond loopt die uitgebreid de tijd voor de klant neemt en weten wat service is!
Prima service, prima geïnformeerd. Handige gratis leenfiets. Voor mij prima omdat ik redelijk dichtbij de dealer woon.
Snel en vlot geholpen. Ik kwam eerder om mijn banden te wisselen en dat was geen probleem.
Super vriendelijk, helder en klantgericht. Men denkt een stap verder met je mee. Na de aankoop nog wat kleine servicepuntjes. Alles netjes opgelost.
bandenwissel en nieuwe emblemen, keurig volgens afspraak
Zeer betrouwbaar. Persoonlijke, klantvriendelijke bejegening..
Ford Utrecht kan onderdelen vanwege ouderdom of slijtage vervangen en doen di zonder problemen. De service is goed en de monteurs zijn behulpzaam en willen ook graag je het een en ander technisch uitleggen. Als nadeel vind ik wel de hoge aanschafkosten van de Ford Onderdelen. Ondanks de hogere prijs heb ik mijn leergeld betaald om niet meer naar een goedkopere keten te gaan waar zij de reparatie niet waar konen maken of niet de juiste advisering geven. Dit heeft mij extra geld gekost, ik heb geconstateerd onveilig te hebben gereden, het heeft mij extra tijd gekost en heeft mij stress gegeven. Ik raad anderen aan om naar een merkdealer te gaan.
Correct en plezierig contact en goede service. Geen wanklank
Je wordt hier altijd vriendelijk geholpen en ze nemen de tijd voor je.
Altijd een prettige bediening en vakkundig advies, onderhoud en reparatie
Langs geweest voor een gratis aircocheck en tevens meteen het systeem laten reinigen.