Een zeer service gericht bedrijf met heel professioneel personeel.
Het geheel,van begin tot en met het eind,was prima geregeld.
Bij Ford Utrecht Leidsche Rijn wordt je goed en door deskundig personeel geholpen.
Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn altijd zeer positief geweest. Goede service en denken mee met de klant.
De ontvangst bij de receptie is bijzonder vriendelijk en deskundig. Ook de correcte houding van het technisch personeel is bijzonder hartelijk. Ik voel me in dit bedrijf bijzonder op mijn gemak.
Prima ervaring. Prijs kwaliteit verhouding, moeilijk voor mij in te schatten, ik weet wel dat hun deskundigheid goed is en de prijs is redelijk.
Goed geholpen, vriendelijke mensen. Auto rijdt weer als een zonnetje!
Mijn ervaring met Ford Leidsche Rijn is uitstekend.
De ervaring was weer prima. De leenauto stond al voor en smiddags was het onderhoud uitgevoerd en tevens radio vervangen. deze was defect. Das wel wat minder, maar goed zonder radio of haperende radio is ook niet fijn. alles verders prima afgehandeld
Prettig bedrijf om zaken mee te doen. rechttoe - rechtaan