goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klacht gemeld over de kwaliteit van de LM Velgen , dit is binnen dezelfde dag van de klacht opgelost. Geweldig goed gedaan. Over het algemeen ben ik zeer tevreden, dit is mijn tweede nieuwe Captur en bevalt uitstekend.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer prettig bedrijf. Ik moest ook wel weg bij Munsterhuis waar ik de auto (helaas) gekocht heb. 2x een zeer onprettige, bijna frauduleuze ervaring bij M gehad. Ook al zou ik met pech bij M voor de deur stil komen te staan, dan nog laat ik me afslepen naar Neede.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geen klachten

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne mensen, meedenkend

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijke ontvangst.\r\nGedane werk en uitleg prima gedaan.\r\nWij zijn zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met Herwers Neede prima, met de centrale telefoniste minder. Kon ging ze niet aan de lijn krijgen. Conclusie: ze zullen wel druk zijn.\r\nDus verplicht me dit om er naar toe te rijden. Wat met een simpel rechtstreekse lijn gewoon zou moeten kunnen. Waardeloos dit😟

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij de onderhoudsbeurt Is vergeten de zomer banden te reserveren uit de stalling zodat ik nog eens terug moest.

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfect ! Zeer klantvriendelijk en service-gericht.\r\nZelfs bij drukte aldaar ben je welkom als je onverwacht\r\nvoor een kleinere reparatie verschijnt, alle lof (opnieuw).\r\nDoen ook geen voortijdige, onnodige zaken, er wordt echt\r\nmet je meegedacht !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super vriendelijk personeel en prima oplossing gegeven voor ons door auto beschikbaar te stellen.\r\nZonder meer kosten erg bedankt pluim voor deze service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijk en correct personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik vind het een prima bedrijf, goede ervaringen mee. Maar deze constante vraag om revieuws begint aardig te irriteren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het ophaalmoment kwam niet overeen met de in de mail genoemde datum/tijd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitermate tevreden over de uitvoering van het gevraagde.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zoals een goed omgaat met zijn klanten

Haaksbergseweg 102

7161 BM Neede

Over Herwers Groep

Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.