2x een auto gekocht, omdat we de eerste keer aangenaam verrast waren over de nette inruilprijs en de service. Nu het onderhoud bij hen, zeer tevreden, vriendelijk en ze komen de afspraken na.
Goede service en vriendelijke mensen!
Fijn dat auto gehaald/gebracht kon worden.
Zeer vriendelijk personeel en kundige monteurs
Ivm installeren van achteruitrij camera werd mijn auto opgehaald. Monteren hiervan duurde wat langer. Kreeg netjes een leenauto, deze werd keurig aan huis geleverd. Prima service. Mensen zijn vriendelijk.
er wordt meegedacht en naar een oplossing gezocht. het halen en brengen van de auto thuis is heel fijn!
Goede service en fijn Geholpen
Het telefonisch contact ivm APK en onderhoud, de vriendelijke wijze om een afspraak te maken en de tijd die er voor gebruik wordt, de ontvangst bij afleveren van de auto, het doornemen van de uit te voeren handelingen, het tussentijds informeren over de stand van zaken en het doornemen van de activiteiten die zijn ondernomen bij het ophalen van de auto. Helaas moest ik een forse post afrekenen maar kan weer een jaar vooruit. Ben op zoek naar een hybride auto, afspraak met verkoper Hyundai.
Inspelen op klantwensen was super..
Netjes verteld wat ze gingen doen En gebeld wat er extra gedaan moest worden.
Liep op rolletjes.
reparatie snel en vakkundig uitgevoerd
Nvt
Ze zijn erg kundig zowel de werkplaats als de mensen aan de balie als de verkopers. Ze denken met je mee en proberen niet je geld aftetrochelen. Ze geven advies over reperaties wat misschien iets later kan of wat echt niet kan wachten.
Prettige ontvangst, medewerker nam de tijd om mijn probleem aan te horen en nam direct actie
Ik werd erg goed geholpen en omdat ik een privilegepas had, kreeg ik kosteloos een leenauto. Auto heeft een goede beurt gehad, extra’s werden in overleg gedaan en de auto werd ook nog eens gewassen en uitgezogen. Kortom een goede service, ik ben tevreden.
goede service en klant vriendelijk
Auto weer prima. Heb een tijdje moeten wachten maar kon daar rustig werken. Enige wat ik dan e.v.t. mis is iets van een stopcontact. Maar dat is misschien wat veel gevraagd. ;)
Duidelijke uitleg wat er aan de auto ging gebeuren. Fijne collega's in Arnhem.
Ik kreeg een vriendelijke dame aan de telefoon nadat ik via internet een afspraak ingepland had. Ze vroeg of ik de beurt met een APK wilde combineren omdat deze er toch al aan stond te komen. Dit is een goed voorbeeld van positief meedenken!
Top collega s in Arnhem. Behulpzaam en vriendelijk. Zelfs in hun pauze nog doorgewerkt aan mijn auto!
Fijne wijze van maken van de afspraak. Ontvangst was erg vriendelijk, klantgericht en stappen zijn erg helder uitgelegd. Auto was uitermate netjes schoongemaakt bij afhalen. De prijs voor een beurt vind ik aan de hoge kant, terwijl het advies wat gegeven is, enigszins discutabel is.
Het contact met de medewerkers is uiterst plezierig en de werkzaamheden worden snel en vakkundig uitgevoerd. Auto ook netjes schoon teruggekregen.
T was een “jaarbeurt” van de auto ....maar blijkbaar had de werkplanner te veel ingepland voor de werkplaats want we werden continu naar achteren geschoven .....tot zelfs 48 uur!!!!! 2 dagen de auto kwijt voor een servicebeurt ...... Uiteindelijk is het 24 uur geworden .......maar hoe dan ook een ongekende slechte beurt van Herwers Arnhem zuid en dat terwijl we al jaaaaaaren klant zijn van armhem-zuid (al 20 jaar vanaf Bochane)
Lekker rustig kunnen werken en de auto gewassen na de bandenwissel, wat een verrassing!
Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.