Professioneel

Klantvriendelijk welkom gevoel

• Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK

Trots op Herwers Arnhem dat ik daar klant ben!

Superservice en professionele behandeling. Prettige persoonlijke behandeling en prima overleg over reparatie en/of onderhoud. Ook telefonisch (telefoniste) vriendelijk en professioneel. Heb in mijn leven heel wat garage's meegemaakt en Herwers Arnhem staat met stip op 1.

Goede en snelle service

• Reden van bezoek: Reparatie

De afspraak, en toelichting van de reparatie was naar volle tevredenheid, volgend jaar een nieuwe mitsubishi eclipse cross, of een goede 2 handse

Uitstekende service

Iemand mee geweest om huurauto weg te brengen en zo een taxirit bespaard. Goed gedaan mensen van Herwers.

• Reden van bezoek: Reparatie

Goede service maar werkzaamheden niet goed uitgevoerd.

Via de website had ik een werkplaats afspraak geboekt voor maandag. Vervolgens werd ik gebeld dat maandag vol zat en er woensdag plaats was. Geen probleem, kan gebeuren. De opdracht was een simpele wintercheck en vervangen ruitenwisser achter omdat het blad was losgekomen en er als een staartje aan bengelde. Het bezoek zelf verliep verder voorspoedig en de service was prima. Thuis kwam ik er echter achter dat de ruitenwisser niet was vervangen, echter was op het wintercheck formulier wel afgevinkt dat ruitenwissers waren gecheckt en ok bevonden. Dit schept niet veel vertrouwen in de grondigheid van die checks.

Service en klant gericht

Prettig ontvangen, netjes geholpen. Uitstekend

Goed.

De service was goed en snel en de prijs zoals afgesproken.

Bandenwissel

Afspraak gemaakt op tijd bij de garage bleken de banden er niet te zijn Met vervangend vervoer naar het werk gegaan en de auto later weer opgehaald Oplossing voor het niet aanwezig zijn van de banden is prima geregeld

• Reden van bezoek: Andere reden

vriendelijk geholpen en goede uitleg over servicebeurt

Uitmuntende service!

Van het maken van de afspraak tot het afleveren na de servicebeurt zijn wij behandeld zoals je als klant zou wensen. We hadden een vage klacht over het soms vastlopen van het infotainment scherm. Die werd goed genoteerd en na de beurt gelijk contact opgenomen met de service afdeling van Mitsubishi. Wij kregen een fijne hybride leenauto mee, leuk om eens uit te proberen (wie weet?). Onze auto stond gewassen weer klaar.

• Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK

Bij Herwers heb je het gevoel dat je thuiskomt

Ik ervaar telkens weer de klantvriendelijke wijze waarop de werknemers in Arnhem,met de klanten omgaan.

Prima!

Eerste keer voor een onderhoudsbeurt bij Herwers Arnhem. Vriendelijk ontvangst. Bij ophalen van de auto is de factuur even besproken. Kortom een positieve ervaring.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Reden van bezoek: Onderhoud en/of APK

Service heeft mij goed ingelicht met wat er vervangen is en wat niet. Tevens heb ik de vraag gesteld i.v.m. een trekhaakvelichting, deze is ook keurig nagekeken en over geïnformeerd.

Super!

Zowel telefonische, per mail als in de zaak perfect en super geholpen. Duidelijke uitleg, aangezien ik een leek ben met autos. Al mijn vragen werden netjes beantwoord en toen ij heaas wegens covid-19 mijn afspraak meerdere keren moest verzetten werd ik heel fijn geholpen en te woord gestaan! Top dus!

Correct en op tijd

Goed geholpen en goede uitleg van de gedane werkzaamheden.

Prima voor elkaar

Servicebereidheid alom

onvoldoende

kunnen me niet helpen met het omzetten Duits in Nederlands. het boekje vind ik veel te duur, na op een site gekeken te hebben, heb ik een boekje gekocht voor euro 26,95 incl. btw terwijl ik bij u een bedrag, schrik niet, van euro 45,00 voor moest betalen. Dus als nieuwe klant vind ik dat ik onvoldoende geholpen ben. Ik weet niet of ik uberhaupt (Duits) wel klant wil worden bij u. Mvg Rob Engelberts

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Reden van bezoek: Andere reden

Goed en op tijd aangeleverd.

Bezoek betrof winterbanden-wissel en winter check.

• Reden van bezoek: Montage van accessoires

Bij het weg brengen gevraagd of de auto voor 1600 uur klaar kon zijn en om 1530 al gebeld dat hij gereed stond super bedankt

Goede service !!!

Uistekend geholpen en vlot

Snelle service, aardig personeel

Lekke achterband, ventiel kapot. Alles prima geregeld, misschien had monteur de verwisselde kapotte band zelf kunnen meenemen voor reparatie ipv dat wij die zelf moesten meenemen om daar te wachten, maar zoals altijd alles snel en goed opgelost.

Deskundig en prima!

Een prettig ontvangst. Beleefd en vriendelijke medewerkers. Hele plezierige en schone wachtruimte, met meer dan voldoende faciliteiten. Wat van het wachten een hele aangenaam tijd verdrijf maakte. Goede monteurs! De auto was keurig op tijd klaar. Alles was weer in orde. Vanaf het begin, afspraak maken en reparatie, verliep alles prima. Heel erg bedankt!!

• Reden van bezoek: Reparatie

Altijd goede service was vroeger al nu nog altijd

Hazenkamp 15

6836BA Arnhem

Over Herwers Groep

Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.