Zijn altijd zeer vriendelijk en meedenkend.
Zie hierboven.
Goed telefonisch op de hoogte gehouden van de uit te voeren werkzaamheden. Toen ik de auto ophaalde was hij keurig schoon. Tevreden met deze garage.
Jullie zijn echt toppers. Komen de auto halen en brengen, winterbandenwissel meteen gedaan en krijg hem helemaal schoon terug en voor de gewenste tijd. Daar word ik nou blij van.
Netjes geholpen. auto netjes afgeleverd.
Mijn dochter kreeg een knuffel voor aan de gordel. Super leuk gebaar.
Apk was binnen een uur geregeld. Beetje jammer dat ze de verkeerde achternaam hadden gebruikt. Geen idee hoe ze daarop kwamen. Onzorgvuldig!
Omdat ik op enige afstand van de garage woon is het heel prettig dat een van de monteurs, die dichtbij ons woont, de auto de avond tevoren bij ons ophaalt en 's avonds weer terugbrengt. Prima service. (Ik kan me voorstellen dat dit niet grootschalig gedeeld wordt omdat het niet haalbaar zal zijn om dit bij iedereen te doen).
Goede sfeer in het algemeen Verlichting van fietsendrager was defect. Kapot lampje en kabelbreuk. Vervelende klus, goed opgelost.
Prima locatie en uitstekende service, zeer professioneel; het voelt alsof jezelf bijna familie bent! De service medewerkers zijn zeer deskundig en vinden niets teveel om even te onderzoeken voor je. Ook legt men altijd goed uit wat er is gebeurt na het onderhoud of een reparatie en neemt de tijd.
Er wordt meegedacht en zeer vriendelijk.
Sinds het bezoek aan de werkplaats zijn de ramen aan de binnenzijde bevroren. Zelfs zo erg dat de binnenzijde met de ijskrabber behandeld moet worden
Klantvriendelijk en heel deskundig!
ophaalservice is ook fantastisch i.v.m. thuiswerken.
Zoals gewend bij Herwers ook nu weer louter positieve ervaringen. Goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en de te vervangen onderdelen. Vindt Herwers Arnhem een fijne garage met sympathieke medewerkers. Vooral op deze voet doorgaan!
zeer goed en snel geholpen met winterbanden
Altijd super service en je weet precies waar je aan toe ben
Goed advies en snelle afhandeling
Autoruit snel gemaakt!
Prima service Vlot Klantvriendelijk
Goede en prettige ontvangst. Prima koffie. En veilige omgang met de coronamaatregelen.
Helpen je duidelijk en met respect
keurig netjes geholpen auto opgehaald keurig terug gebeld ivm extra kosten
Geweldige ontvangst, zeer klantvriendelijk, heel betrokken, geduldig, Alles in overleg maar de keuze is uiteindelijk aan de klant.
personeel is zeer vriendelijke en behulpzaam
Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.