voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel plezierig!\r\nBijzonder prettig heb ik jullie service ervaren toen ik met pech onderweg stond.\r\n De persoon die mij hielp heb ik als zeer integer, betrouwbaar en respectvol ervaren.\r\nook was het plezierig dat er direct een leenauto voor me werd geregeld!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf alleen maar goeie ervaringen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij voelen ons altijd Maxima en Willem Alexander, echt waar. We hoeven nooit lang te wachten. En we worden altijd vriendelijk en correct geholpen. Beter kan niet.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen, al enige tijd.\r\nDe persoon waarmee ik dinsdag contact heb gehad heeft geregeld dat mijn auto snel aan de beurt kwam. Dat was gunstig voor mij omdat ik niet te lang in Arnhem wilde blijven tot de auto klaar was. Twee keer op en neer naar Arnhem vanuit Dieren was ook geen optie voor mij.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezellig en hulpvaardig bedrijf. Altijd in voor een praatje .

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al meerdere jaren zeer tevreden en klantvriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wederom perfect geholpen met deskundige uitleg en overleg over de werkzaamheden en gevonden mankementen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd vriendelijke ontvangst en een zo vlot mogelijke hulp om de problemen met de auto op te lossen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede ervaring door volgens afspraak de juiste banden te hebben geleverd voor de bandenwissel. Deze waren tijdens de aankoop van mijn auto in april geleverd en opgeslagen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wordt hier altijd goed geholpen en het personeel is altijd vriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb inhoudelijk veel vertrouwen in dit bedrijf.\r\nKomen afspraken in het verleden gemaakt goed na.\r\nWat slordig in de communicatie. Auto om 9.00 uur gebracht.. Om 17.15 nog geen telefoontje gehad om de auto weer op te halen. Toen zelf maar gebeld.. auto was klaar. Reactie was erg druk geweest , terwijl ik denk dat ze mij gewoon vergeten waren. Geef dat dan ook gewoon toe.\r\nCommunicatie kan wel wat beter.

voldoende, een redelijke ervaring

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na bandenwissel, conclusive dat winterbanden voor alsnog vervangen dienden te worden, toen bleek dat remschijf en remblokken niet meer OK waren total 3X geweest. Veel tijd verloren, volgende keer leen-auto en auto achterlaten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en vlotte afhandeling afspraak.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

Hazenkamp 15

6836BA Arnhem

Over Herwers Groep

Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.