goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik word altijd prettig en correct geholpen, maar vind het wel erg duur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende service, denken mee, vriendelijke en prettige communicatie. Deskundigheid kan ik niet goed beoordelen want ik heb zelf geen verstand van onderhoud van auto’s :-), maar mijn auto rijdt nog steeds als een zonnetje dus dat zit vast wel goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Herwers Arnhem word ik altijd zeer vriendelijk en correctontvangen en de service is top.\r\nIk vind het alleen jammer dat ik voor de tweede keer in drie jaar de dakrails van mijn schuifdak heb moeten laten vervangen. Dit heeft de rekening extra hoog gemaakt.\r\nBijna 600 euro is wel aan de hoge kant.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afspraken worden nagekomen\r\nUitleg bij reparaties/onderhoudsbeurt\r\nVriendelijk personeel\r\nGoede service

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben vreselijk in de maling genomen door 3 verkopers: de 1e meld niet dat het onderhoudslampje brand en de auto direct een beurt nodig heeft. Dit meld ik tijdens de koop en de 2e verkoper verzekerd mij dat ik Niet ongerust hoef te zijn want het wordt netjes geregeld. Enkele dagen later wordt ik gebeld dat het NIET netjes geregeld wordt, en de volgende dag wordt ik WEER gebeld dat men mij tegemoet wil komen door een groot gedeelte van de beurt alsnog te betalen en deze verkoper komt vervolgens 2 dagen later weer terug op zijn woord : het was eigenlijk mijn eigen schuld dan had ik maar het afleverpakket moeten nemen van 600 euro. Serieus ???? Onbetrouwbare verkopers zijn het : schandalig hoe deze mensen met klanten omgaan !!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, nette vriendelijke behandeling, komt professioneel over.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf net als in het verleden: PRIMA\r\n\r\nRuitenwissers moesten even vervangen worden

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een deskundig en prima ontvangst.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, behulpzaam, oplossingsgericht en vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf een deskundige en vriendelijke behandeling.\r\nde interne communicatie zou wat verbetering kunnen krijgen (zoekgeraakte zomerbanden !!)\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer correct, klangericht.

Hazenkamp 15

6836BA Arnhem

Over Herwers Groep

Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.