• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en snelle service en reactie

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was wel een lekke band. Een dag of 14 geleden is mijn vrouw ook geweest, maar toen zei de betreffende man: er is niets aan de hand, want het lampje brand niet. Nu zag de receptionist meteen dat er een spijker in de band zat. Ik heb dus wel plm. 130 km op de snelweg gereden. Nu brandde het lampje dus wel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer klantvriendelijk, meedenken met de klant, prima geholpen. een voorbeeld zoals je met klanten omgaat

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uiterst plezierig! Zeer goede service!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goede behandeling, alleen zijn wij verbaasd dat het niet mogelijk is onderdelen te krijgen. Wij hebben namelijk bijna een week moeten wachten om onze auto weet in ons bezit te krijgen.De pech was voor ons ook dat wij op vakantie gingen en een week later pas konden starten.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf uitstekend, goede service, goed en vriendelijk personeel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk, correct en netjes en altijd zeer behulpzaam top!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige, snelle en professionele service

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaringen zijn zeer positief de vriendelijke en professionele ontvangst die ik altijd krijg. Altijd praatje maken.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Steeds wanneer ik mijn auto weg breng worden de kosten ingeschat op een bepaald bedrag. Dit is standaard hoger. De 1 jaar oudere Volvo van mijn man waar hij 3x zo veel mee rijd kist 3 keer zo weinig in onderhoud. We gaan opzoek naar een nieuwere auto maar gaan dit niet doen bij herwers.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ervaringen met Herwers zijn uitstekend.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Opgelicht tijdens aankoop van een auto. Mijn advies: vertrouw deze jongens NIET op hun woord maar laat alles zwart op wit zetten !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf perfecte service en deskundig advies met daaraan gekoppeld heel veel betrokkenheid. Perfecte dealer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en heldere service!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gister mijn auto opgehaald na een jaarlijkse beurt en APK. En tot mijn verrasing de gehele auto gestofzuigd en glimmend schoon! WAuw, dank daarvoor!

Hazenkamp 15

6836BA Arnhem

Over Herwers Groep

Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.