Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf.
Na onverwachte tegenvallende onderhoud en kosten goede oplossing / aanbod gehad.
Ghjjkifjfjfkcjcjcjcjchxhc
Mijn eerste ervaring met auto bedrijf Herwers is zeer positief goed geholpen
Op zondag met pech komen te staan. De ANWB heeft me uiteindelijk tot aan de garage gebracht alwaar bij toeval iemand aanwezig was. Die pakte gelijk door en de volgende ochtend werd ik al gebeld met de oplossingen. Dinsdag reed ik alweer rond.
Snelle service, goede uitleg, ook telefonisch eerlijk en oprecht. Alleen maar lof.
vriendelijke ontvangst en uitgeleiden
Ik ben tevreden dat mijn auto in goede handen was.
Bij een telefoontje over enkele problemen werd goed geluisterd naar mijn niet al te technische 'opmerkingen' en werd er snel een afspraak ingepland om wat te doen met deze opmerkingen. Op het afgesproken tijdstip werd ik snel en bekwaam geholpen
Onderhoudsbeurt van te voren doorgesproken/ onderhoud naar behoren uitgevoerd/nota goed uitgelegd/auto schoon afgeleverd.
Gewoon eerlijk personeel bij onverwachte kosten
Een hele klus om een fac tuur te maken voor vervanging van 2 lampjes.lang wachten hierop.
Goede klantvriendelijkheid en mijn auto is weer als nieuw.
Goede service en uileg
Goede service en deskundigheid. Heb dienstverlening als prettig ervaren
Accu defect. Meteen vervangen. Probleem met Mobility Pas verholpen.
Service is prima en je wordt er prettig geholpen
Vooraf duidelijkheid en deskundigheid
Eerste ervaring met garage. Kleine beurt en nieuwe voorbanden. Auto stond gewassen en gezogen klaar.
prima ervaring geen klachten, ik ben uitstekend geholpen
Ik ben helemaal tevreden
Technisch deugt het werk dat aan mij auto wordt gedaan en de sfeer is uitstekend. En ik krijg ook nog koffie en een leenfiets. Ik kan dus niets bedenken om over te zeuren.
Wij hebben geen problemen ervaren in al de jaren dat we klant zijn.
Duidelijk wat er gedaan moest worden, prijs en tijd
Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.