Van begin tot eind service gericht. Tussentijds gebeld voor overleg. vriendelijke medewerkers.
Netjes en goed geholpen onderhoudsbeurtje voor mijn auto plus zo afgesproken nieuwe winterbanden waren binnen en er ondergezet! En auto netjes gewassen! Dus helemaal te vredee
Zeer prettig!!
Hoe snel en heel klantvriendelijk geholpen👍
Al een paar keer geweest voor onderhoud. Altijd heel correct geholpen. Prima sevice
Mijn occasion Ioniq voldoet uitstekend. De service en behulpzaamheid van de verkoper was prima.
Duidelijke instructies en uitleg, Prettige sfeer je kan er altijd terecht voor vragen wordt correct geholpen.
Prima service. Vriendelijke mensen.
Xxxx
De enige opmerking is, dat ik wel schrok van de prijs. Vorig jaar betaalde ik nog voor de onderhoudsbeurt ( los van de bijkomende werkzaamheden etc) € 212.71 Nu betaalde ik € 293.41 Toch wel een erg groot verschil. Het verschil met vorig jaar is, dat er meer arbeidsuren zijn berekend; waarom is mij onduidelijk. Verder alleen meer tov vorig jaar dat er remvloeistof is vernieuwd.
Vriendelijke mensen, duidelijk, je weet vooraf waar je aan toe bent.
Altijd correct! Afspraak is afspraak!
Binnen de kostenraming en tijdplanning klaar. En even naar kantoor gebracht.
Prima advies en service
Prima geholpen. Beurt, APK en distributieriem laten uitvoeren. Goede uitleg van de gemaakte kosten. Geen dwang om extra reparaties te laten uitvoeren, alles in overleg. Met Hyunadai klantenpas mooie leenauto.
Ruitenwisserblad ging kapot in mijn vakantie en kon bij thuiskomst snel terecht voor twee nieuwe ruitenwissers
Snel en netjes geholpen. Lekkere koffie en vriendelijk en behulpzaam personeel.
n.v.t.
Nvt
Men wordt netjes geholpen en goede uitleg
ze denken met je mee
Het is fijn om te ervaren dat indien nodig Herwers er voor mij is.
zeer goed
alles prima
Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.