Een prima en betrouwbare service, waarbij de klant centraal staat.
top
auto werd netjes schoon afgeleverd na de grote beurt en een duidelijke uitleg over de rekening verder en schone nette showroom en werkplaats .
Goede service en zeer vriendelijk personeel
Prima, alles naar tevredenheid uitgevoerd
altijd een prettige behandeling
afspraak gemaakt en op tijd geholpen op de tijd die afgesproken was. en lekkere koffie. top.
Altijd vriendelijk personeel en geen wachttijd
goed behandeld
Prima service.
Was daar voor onderhoud. Alles werd duidelijk uitgelegd voordat iets werd gedaan.
Word vriendelijk te woord gestaan en men neemt alle tijd om op mijn vragen in te gaan.
Zeer goede service, klantvriendelijk.
Check op een Hyundia occassion (elders gekocht), heldere informatie, diagnose niet alleen door woorden maar ook door met de monteur te RIJDEN in de auto, 'geluk' dat na mijn akkoord op de reparatie ruimte was in de planning => 4 uur later had ik mijn auto gerepareerd terug. Prijs/kwaliteit weet ik nog niet zo goed, voor wat er moest gebeuren leek het me niet duur maar e.e.a. hangt af van hoe het nu verder gaat met de gerepareerde auto.
Uitstekend geholpen, vriendelijke medewerkers.
Als ik niet al een Hyundai had dat zou ik zelfs overwegen om deze te kopen, puur om dan naar deze garage te kunnen gaan het gemak en het vertrouwde gevoel te hebben dat alles goed is geregeld. Ze denken mee, herinneren aan het onderhoud dat moet gebeuren maar zijn daarin ook betrouwbaar en proberen niet meer aan te smeren dan nodig. Het geeft mij een gerust gevoel dat alles goed is en klopt. En daarnaast zijn ze bovendien ontzettend vriendelijk, betrokken en stond er een prachtig vervangend vervoer leenauto voor mij klaar. Mijn complimenten!
Bandenwissel uitgevoerd volgens afspraak
snelle,vriendelijkeen efficiente behandeling
Goed en vriendelijk geholpen. Kostenplaatje door gesproken. Leenauto mee gekregen.
Prima, in goeie overleg. Deskundig en aardig wat ik erg belangrijk vindt.
Vriendelijk en goed geholpen
jammer dat er geen fiets was.
Kwam voor een akp die een uur zou duren, aldus medewerker bij het maken van de afspraak. Dit was niet het geval: ik heb 3,5 uur zitten wachten. Er zijn oa nieuwe banden opgezet. Een paar uur later stond ik met een lekke band langs de weg. Volgens de pechhulp was het ventiel niet vervangen, wat wel zou moeten.
Bij inlevering van de auto voor een onderhoudsbeurt werd netjes uitgelegd wat er gedaan zou gaan worden. We werden eerder dan verwacht gebeld dat de auto klaar was. Bij het ophalen weer netjes uitleg van wat er gedaan was. Dat was precies zoals we afgesproken hadden. De medewerkers zijn erg vriendelijk en nemen rustig de tijd voor je.
Prima service.
Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.