Goede service maar wel prijzig. Fijne koffieruimte , maar mis wel wat meer ochtendbladen .
Vriendelijk personeel,erg prettig geholpen.
Ben heel tevreden.
Goede ervaring.
Top service
ik vind verplichtingen niet zo leuk in dit geval !
Prerrige pntvangast bij de receptie en goede servoce met weg brenjen rengen van de auto
Klantgericht en service ten top.
Goed geholpen en goede uitleg
Vriendelijke en adequaat.
Wy vinden het personeel zeer kundig en klantvriendelijk.
Ik werd goed ontvangen, er stond een leenauto klaar bij ophalen was de auto gewassen en schoon van binnen.
Goed geholpen
Er is veel aandacht voor mij als klant Ik voel mij altijd welkom als ik binnen stap.
Heel klant vriendelijk, direct geholpen.
Gratis winter check gehad, super!
Ze denken met je mee en geven vrij deskundig advies.
Meer personeel misschien? Vriendelijk personeel en lekker broodje worst en koffie. TOP
Hartelijk ontvangst altijd overleg ik voel mij thuis daar
Leuke entourage, snelle afhandeling, gemoedelijk en gezellig.
Bij aankomst werd ik gelijk geholpen, de werkzaamheden en de prijs uitgelegd. Perfecte fiets mee en thuis wachten op bericht. Telefoontje van medewerker gekregen over extra verrichtingen die 'nodig' waren. Overlegd en uit laten voeren. Telefoontje met bericht: "Hij is gereed, u kunt hem komen halen". Ik had nu even geen tijd, maar dat was geen probleem, ik kon hem halen wanneer ik wilde. Auto was weer gewassen, alle werkzaamheden waren, conform afspraak, uitgevoerd. Helaas moesten mijn vrouw en ik wel de stoelen in de, voor ons, goede stand zetten :)
Altijd prettig en vriendelijk geholpen
In een woord "uitstekend"
Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.