De afhandeling was prima, alhoewel een telefonisch opgegeven probleem niet was geregistreerd
Door omstandigheden moest de auto van het weekend blijven staan, Dit is tijdig aangegeven waardoor ik mijn werk beter kon inplannen. Service was ook top! Bedankt iedereen!
Netjes geholpen
Vriendelijk ontvangen en aandacht bij aangeven van problemen.
zie boven
Herstelwerkzaamheden aan lekkende versnellingsbak keerring en vervanging van complete koppeling onder garantie vervangen. Auto was 4 jaar oud, 38000 km gereden. Nieuw gekocht (dec 2015) bij Bochane/Herwers en is daar ook jaarlijks in onderhoud geweest.
Iedereen is aardig en ik werd goed geholpen
Alles goed opgelost
Mijn laatste bezoek was om de auto de beurt te geven, reparatie van de sluiting van de achterklep en bandenwissel (winter banden) Blijkt de binnenkant van de achterklep niet goed te zijn geplaatst. Moest ik terug naar de garage om dit te laten herstellen.
Auto moest voor beurt en ik werd keurig naar het werk gebracht en aan einde vd dag weer opgehaald! Service hoor!
Zoals altijd: correct, goed werk en waar voor het geld
Goede voorlichting over de verwachte prijs en werkzaamheden.
Goede service en vriendelijke mensen
Puntenlijst doorgelopen voor de beurt en wat nog in orde was hebben ze niet vervangen.
Na een klein ongelukje even naar Herwers Arnhem geweest, bijzonder plezierige ontvangst en direct doorgepakt en binnen 25 minuten stond ik weer buiten bij een gerepareerde auto. De service hier staat in een bijzonder hoog vaandel.
Op zich goed geholpen maar het duurde me te lang af.... Van tevoren had ik gevraagd naar de verwachte duur. Dit bleek 40 minuten te zijn. Er kwamen wat klanten aan de balie tussendoor en wellicht kwam het daardoor, maar uiteindelijk werd het 1 uur en 10 minuten voordat het zover was dat ik weer op weg kon.
Totaal goed
Was vorige week voor een 60.000 beurt bij Herwers. Na afloop was ik allerlei instellingen kwijt (o.a. radio, AC, verlichting). Dat zou toch anders moeten, lijkt me. Communicatie was verder prima. De kosten voor de beurt vond ik wel aan de hoge kant.
Goed behandeld
Alles duidelijk uitgelegd over de kosten,gebeld dat er wat extra's moest gebeuren en auto op tijd klaar
Precies in het nakomen van afspraken. Wel vind ik het prettig als de rekeningen wat sneller betaald kunnen worden.
Gewoon goed zoals altijd!
zeer klantvriendelijk,goede uitleg,niks moet alles kan mentaliteit
Goede uitleg over onderhoudsbeurt, allemaal heel vriendelijk. Betere autobedrijf is er niet volgens mij. Koffie en fruit staat altijd klaar. Een dikke 10.
Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.