goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en toegankelijk personeel en zeer servicegericht!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wij zijn met de tweede aankoop weer fijn geholpen, de verkopers leggen geen druk op om een auto te kopen altijd vriendelijk, hou dit vol zou ik zeggen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kan niets anders zeggen dan een uitermate klantvriendelijk bedrijf dat meedenkt en alles in het werk stelt om aan de wensen van de klant te voldoen. \r\nWanneer er bij de klant een probleem ontstaat worden alle zeilen bijgezet om toch een tevreden klant achter te laten.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en heel vriendelijk personeel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Herwers Apeldoorn voel ik mij inmiddels thuis. Koffie weet ik te vinden, personeel is vriendelijk en niet opdringerig. Service gebeurd volgens afspraak en op tijd. Uitleg bij bijzonderheden wordt duidelijk gegeven.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf werken volgens afspraak, goede service en prima verzorging. gezellig.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alleen maar lof. Denken met de klant mee. Alleen jammer dat ondanks de (hoge) rekening geen kleine kerstattentie aan de klant wordt gegeven of in de auto wordt gelegd. Snap dat alles duurder wordt, maar dat geldt ook voor de klant

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een prettige binnenkomst vriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden en kom graag op bezoek bij Herwers Apeldoorn

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb alleen maar goede ervaringen. De klantvriendelijkheid is hier zeer hoog. Zeer prettig om hier te komen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede service, aandacht voor de klant, duidelijke communicatie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima en klantvriendelijk!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Herwers Hyundai Apeldoorn alleen maar positieve ervaringen. Je word hier als mens behandeld en niet als een nummer.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk, correct, vlot, meedenken. Altijd dik tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf met goede, gezellige service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed

Laan van de Dierenriem 29

7324 AB Apeldoorn

Over Herwers Groep

Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.