goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al zes jaar lang een zeer tevreden klant bij dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig contact en vlot geholpen.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik werd gebeld dat mijn servicepas zou zijn verlopen, Deze bleek echter nog geldig tot 16-07-2019.\r\nHierover heb ik gebeld Vrijdagmiddag 22e en ik zou hierover worden teruggebeld.\r\nMaandag morgen was ik met de factuur aan de balie en de man die de auto ook had aangenomen vertelde dat de pas verlengd was?? Ik reageerde hierop dat dit niet oke was en dat ik toch niet mijn pas 3a4 maanden eerder ga verlengen.\r\nHij vertelde mij dat ik rustig moest doen??? en ging uitgebreid de opdrachtbon uit de map halen om mij te laten zien dat hij er niets aan kon doen?? Hij vertelde mij 2 keer dat hij mij die morgen zou hebben gebeld?? vreemd er staat niets in mijn telefoon. Toen vertelde hij mij dat ik hem opdracht zou hebben gegeven bij het brengen van de auto. Toen werd ik helemaal link want dat is pertinent niet waar, mijn vrouw was er bij en daar is helemaal niet!! over gesproken.\r\nEcht te gek eigenlijk was er helemaal geen probleem een foutje kan altijd gebeuren even corrigeren en iedereen weer blij ik snap dan ook helemaal niets van zijn gedrag.\r\nNB Bij het brengen van de auto vroeg om de nieuwe banden voorop te monteren (voorwielaandrijving) hij vertelde mij dat bij het vervangen van 2 banden deze altijd achterop gemonteerd dienden te worden dit ivm veiligheid de auto zou anders eerder uitbreken\r\nIk had hier nog nooit van gehoord (heb mijn hele leven langs de weg gezeten een aardig wat banden versleten)\r\nmaar ik reageerde dat je nooit te oud bent om iets te leren en zei oké zet ze maar achterop.\r\nTot mijn verbazing waren ze echter voorop gemonteerd ik vroeg hem waarom en hij vertelde dat achterop veiliger zou zijn maar voorop economischer (slijtage)\r\nGeen mega probleem maar wel beetje kletsverhaal.\r\nU snap dat ik met bovenstaande niet blij ben.\r\nIk ben normaal gesproken zeer tevreden over de service maar hierover ben ik zeer teleurgesteld.\r\nvr gr Carel Boschker

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij werkzaamheden aan mijn auto rond 20 maart j.l.\r\nben ik tot volle tevredenheid , aan mijn auto geholpen.\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend, zeer klantgericht, deskundig en vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen zijn prima, maar vandaag had ik toch even een wat minder fijne ervaring. Blijkbaar is tijdens de onderhoudsbeurt/apk het kinderslot van het portier gehaald. Dit is niet aan mij gemeld. Vandaag reed ik met mijn zoontje van 16 maanden op de snelweg en plotseling trok mijn zoontje de portierhendel open, waardoor het portier geopend werd! Ik heb direct naar de vluchtstrook gestuurd om het kinderslot er weer op te zetten het portier te sluiten. Gelukkig zijn er geen ongelukken gebeurd hierdoor, maar ik had graag gehoord dat het kinderslot eraf gehaald was of nog beter, dat men het er zelf weer op gezet had.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Makkelijk om een afspraak te maken. Goede uitleg over wat er met de auto moet gebeuren. Bij, onverwachte, extra reparaties prima 👍 telefonisch contact om verdere afspraken te maken. Uitstekende auto in bruikleen gehad.\r\n

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Internet reserveringen gaan nog niet helemaal correct. Heb geen bevestiging via internet ontvangen, moest nabellen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles oke.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een occasion te hebben aangeschaft, bleken er toch een aantal mankementen aan de auto. Hier doet Herwers niet moeilijk over en een afspraak is zo gepland. Er wordt netjes gevraagd of je vervangend vervoer nodig hebt voor de tijd die zij kwijt zijn met het maken van de auto. Het vervangend vervoor wordt niet in kosten gebracht, je betaald alleen de benzine. Zeer goede service. De auto is netjes en professioneel gemaakt en de klant vriendelijkheid aan de balie is top! Ik ben nu zo\'n 25 jaar klant bij Herwers en de service is nergens beter. Zeer zeker een aanrader.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne leenauto

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voornamelijk goede ervaringen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf super +

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en klant vriendelijk bedrijf.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel prettig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben hele goede ervaringen met dit bedrijf\r\n

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom er al jaren, want het bedrijf bevalt mij uitstekend. Dat hoor ik ook van mijn klanten die bij Herwers komen. Dus hopelijk blijf ik nog jaren met plezier komen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij worden altijd heel prettig geholpen! Wij zijn zeer tevreden.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, snelle service ondanks dat ik geen afspraak had

Laan van de Dierenriem 29

7324 AB Apeldoorn

Over Herwers Groep

Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.