Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Vorig jaar april gloednieuwe auto gekocht: sinds najaar ruitenwissers in gebruik maar vanaf begin af aan blijven die strepen en schrapen: tegen betaling zijn er nieuwe wissers opgezet. Ook sinds paar maanden schurend geluid bij remmen, werd steeds erger. Garage heeft niets aan remmen kunnen vinden, echter geluid bij remmen blijft. Volgens garage is hier niets aan te doen. Vinden wij raar, rijden al 20 jaar Renault en nooit dit probleem gehad. Portier aan bestuurderskant fluitte en tochtte, dit is nu verholpen nadat deur opnieuw afgehangen is. Verder vinden wij het raar dat bij profielkeuze van kilometerteller in dashboard deze tijdens het rijden spontaan verandert in een ander uiterlijk dan waarvoor gekozen was. Monteur heeft hier naar gekeken, hebben update gedaan en dit zou nu over moeten zijn, echter tijdens het rijden verandert het uiterlijk van de kilometerteller spontaan. Auto is 30/1 \"gerepareerd\" en 1/2 lag de nota voor de ruitenwissers al in de bus. Bovendien vinden wij het raar dat als prijs voor ruitenwissers wordt doorgegeven dit de prijs is zonder BTW, hadden graag meteen juiste prijs gehoord en wij vinden het ook raar dat wij hiervoor moeten betalen omdat ruitenwissers vanaf begin af aan geluid en strepen maakten wat wij ook al eerder gemeld hadden bij garage. Zo jammer dit, want verkoop auto was prima.