• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijk te woord gestaan, onduidelijkheid over een reparatie goed opgelost, auto keurig gewassen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super tevreden Renault-rijder

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren lang goede ervaringen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren lang goede ervaringen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helaas zijn er meer werkzaamheden op de bon terechtgekomen als waar per email opdracht voor gegeven was. \'S ochtends is wel benoemd wat er allemaal ging gebeuren, echter ging ik als leek er van uit dat dit onderdeel was van het onderhoud. Dit bleek niet het geval. Kosten zijn uiteindelijk netjes gedeeld. Nu ging t mij ook niet om het bedrag, maar wel om het principe. Ik maak per email een afspraak en blijkbaar is het bij jullie normaal om die afspraak eenzijdig aan te passen. Ik twijfel dus of ik volgend jaar opnieuw het onderhoud door jullie laat uitvoeren.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb nog nooit een garage mee gemaakt die je niet tegemoet komt. Niet alle problemen zijn opgelost aan de auto. Als ik mijn auto ophaal van een beurt of iets dergelijks verwacht ik hem niet onder de modder of beschadigd terug. Rekeningen sturen voordat de voordat de auto gerepareerd wordt is ook niet normaal, vooral als je niet op de hoogte wordt gebracht. ik ben nu echt boos.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede garage. Onderhoud volgens afspraak. Niet alle onderdelen op voorraad waardoor een herhaalbezoek nodig was.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Profecioneel\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima garage. Onderhoudsbeurt werd snel uitgevoerd en faciliteiten voor het wachten zijn prima. Goede werkplek, goede wifi en koffie.

slechter dan verwacht

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Normaal gesproken ben ik best tevreden maar deze keer iets minder enthousiast helaas. Er zat een krakend geluid in de auto die verholpen moest worden, er was naar gekeken en bleek dat lagers vervangen diende te worden 155 euro . prima dat kan. ik zou wachten op reparatie zou 45 minuten duren. aparte afspraak gemaakt voor een aantal dagen later. bij service balie werd er al gezegd dat het wel een uurtje kon worden mhh oke vooruit, maar ik heb er twee uur!!gezeten . na ruim een uur maar eens gevraagd hoe het ervoor stond, ze waren nog bezig, lag niet aan de lagers want het geluid was er nog. Komt ook niet even iemand zeggen dat het wat langer duurt. Twee uur later eindelijk klaar en ik ben benieuwd of de rekening van de lagers hier dadelijk ook in de bus ligt want die zijn dus voor niets vervangen. Vandaar nog geen prijs/kwaliteit ingevuld. Mijn oordeel, helaas niet tevreden was zelfs erg ontevreden.\r\n\r\nMet vriendelijke groet Renate van Onna

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was prima geregeld de auto werd opgehaald en schoon teruggebracht.

Kelvinstraat 2

6902 PW Zevenaar

Over Herwers Groep

Wij staan altijd voor u klaar en zorgen zodat u zorgeloos op weg kunt.